2021.09.24., péntek - Gellért, MercédeszZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Az IKEA újabb Átvételi Pontot nyit, ezúttal Zalaegerszegen

2021. június 10. csütörtök, 13:03
Közlemény
Címkék:
A Dél-balatoni térség után az IKEA most a Zala megyei vásárlóinak kedvez, hiszen legújabb Átvételi Pontját Zalaegerszegen nyitja meg. Az érdeklődők június 9-től tudják majd ide kérni rendelésük kézbesítését, az első termékek pedig június 15-től lesznek átvehetők.

Annak érdekében, hogy az IKEA termékei az ország minél több régiójában elérhetők legyenek, további Átvételi Pontok kialakítását tervezik Közép-, Délnyugat- és Kelet-Magyarországon.
Az Átvételi Pontok jelentősen megkönnyítik a rendelések átvételét, hiszen a vásárlóknak nem kell elutazniuk Budapestig. Nem beszélve arról, hogy a házhoz szállítás kényelmes és megfizethető alternatíváját nyújtó szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, és az összes átvevőpont esetében azonos. Ez azt jelenti, hogy 15 kg-os rendelésig 1 490 forintba, 200 kg-os kiszállítás felett pedig 9 990 forintba kerül. Így az átvételi pont igénybevételekor a vásárlók jelentősen kevesebbet fizetnek, mint a lakásba történő kiszállítás esetén. A többi átvételi ponthoz hasonlóan, a zalaegerszegit is a soroksári IKEA áruház látja el. 

“Tavaly nyáron nyitottuk meg elsőként a győri, majd a veszprémi és hajdúdorogi Átvételi pontokat, annak érdekében, hogy még elérhetőbbek és még megfizethetőbbek legyünk vásárlóink számára. Idén áprilisban a szegedi átvételi pont nyitotta a sort, amelyet májusban a balatonboglári és Siófoki Mobil átvételi pontok követtek.” - mondta Szabó Tamás, fuliflment projektvezető. A Mobil átvételi pontok rugalmas megoldást nyújthatnak a Balaton déli partján azok számára, akik szeretnék összekötni a különböző vásárlási módokat, mert a TESCO hipermarketek parkolójában vehetik át rendeléseiket, így akár a napi-, heti bevásárlást is egy helyszínen megtehetik. 

„Nagyon örülünk, hogy Átvételi és Mobil Átvételi Pontjaink egyre népszerűbbek a magyar vásárlók körében, és bízunk benne, hogy a zalaegerszegi nyitással most kedvezni tudunk a Nyugat-dunántúli régiónak is. Ezzel kicsit ismét közelebb kerültünk célunkhoz, hogy még megközelíthetőbbé és elérhetőbbé váljunk az emberek többsége számára.” – mondta Lubomír Zakopcan, a soroksári IKEA áruházvezetője.

Azoknak, akik az IKEA weboldalán vásárolnak és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatást választják, június 9-től kezdődően kérhetik a termékeiket Zalaegerszegre, és június 15-től kezdődően az alábbi helyszínen és időpontokban vehetik át csomagjaikat:

o    cím: 8900 Zalaegerszeg-Ságod, Ságodi út 128, hrsz: 0768/9
o    Nyitvatartás: keddtől péntekig: 11:00-18:00

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK