2024.06.25., kedd - VilmosZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Bemutatkoznak az EZE jelöltjei

2024. május 30. csütörtök, 16:00
Szerző: V.Zs.
26 éve van jelen a város közéletében az Együtt Zalaegerszegért Egyesület (EZE).

 A körzetben élők érdekeit képviselik

Az önkormányzati választásokra készülve a szervezet legutóbbi sajtótájékoztatóján Major Zsolt, az EZE elnöke elmondta, hogy az 1998. évben megkezdett tradíció kötelezi az egyesületet arra, hogy induljanak Zalaegerszeg egyéni választókerületeiben.

Hátul: Molnár Zsolt (11. vk.), Sümegi István (12. vk), Durgó Tibor (8. vk), Major Zsolt (1. vk), Dr. Vándor László (9. vk), Czeglédy András (5. vk), Németh László (10. vk)

Elől: Gáspár István (6. vk), Tóth Jánosné (4. vk), Nászta Katalin (7. vk), Selyem-Tóth Sándor (3. vk), Horváth Gyula (2. vk)

A választásokig sorban bemutatják a képviselőjelötjeiket, első alkalommal Nászta Katalint a 7. sz. e. vk. és Durgó Tibort a 8. sz. e. vk. jelöltjeit. Elmondta, hogy kiemelten fontos, hogy a választók tudják, hogy a helyi közügyek intézése körében az önkormányzat rendeletet alkot, határozatot hoz, önállóan igazgat egyebek mellett. Ez alapján a megválasztott jelöltnek elsősorban a körzetben élők akaratait, érdekeit kell képviselni és nem egy más városból irányított szervezetét, vagy pártét. 

Zalaegerszegen fontosnak tarják az idegenforgalom előtérbe helyezését, ezen belül a 7. választókerületben Alsóerdei fejlesztések kapcsán szükségesnek tartják szálláshelyek kialakítását is. Az erdei tornapályát az EZE hozta életre, melyet ma is sokan használnak. A jelöltek közül Nászta Katalin nyugdíjas színművész, író, a sport mellett a kultúra nélkülözhetetlenségét emelte ki, míg Durgó Tibor nyugdíjas vállalkozó a civil szervezetekbe vonzana be több landorhegyi polgárt a szociális szemléletváltoztató programokkal.   

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK