2019.07.16., kedd - Valter Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Biztos győzelem a kiesőjelöltnél

2017. május 15. hétfő, 12:17
Szerző: B. I.
NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Cigánd, 300 néző. Jv.: Veizer. Gólszerzők: Popescu (24. p.), Katona (89. p.), illetve Bobál (18. p.), Deutsch (50, 82. p.), Króner (56. p.). Piros lap Csicsvári (32. p. Cigánd).

ZTE: Fadgyas - Króner,  Forgács, Kovács, Polényi (Jakab 85. p.), Deutsch - Babati, Szatmári (Végh 68. p.), Nagy T. (Oláh 80. p.), Bedi - Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor

A  ZTE-ből ezúttal Szappanos hiányzott, aki el sem utazott betegsége miatt. Fegyelmezetten, öt védővel kezdett  a ZTE. Nem rohant neki  a hazaiaknak, kivárásra játszott. Egy szép támadás végén megszerezte  a vezetést, azonban nem sokáig örülhetett az előnynek,  mert a hazaiak  öt percen belül egyenlítettek. A vendégek nem roppantak össze, támadásaik továbbra is veszélyesek voltak. Az első félóra végén 10 főre fogyatkozott a hazai együttes. Csicsvári rántotta le gólhelyzetben  Bobált, a hazai játékos számára villant  a piros lap. 

Az első félidőben még nem tudott élni emberelőnyével  a ZTE. Fordulás után viszont  a nagy kedvvel játszó Deutsch révén megszerezte  a vezetést,  majd hat perc múlva egy újabb szép támadás végén megduplázta előnyét. A kiesés  ellen  küzdő hazaiak  küzdöttek, támadtak is, de  a ZTE védelme jól állt a lábán. A hajrában újabb gólt szerezett  a vendégcsapat, amire ugyan gyorsan válaszoltak  a hazaiak, de a ZTE biztos győzelme nem forgott veszélyben.

A zalaiak taktikus játékkal arattak magabiztos győzelmet a kiesés ellen küzdő hazaiak felett. A házigazdák ezzel  a vereséggel minden bizonnyal búcsúztak a másodosztálytól.

Értékelés:

Csató Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Tudtuk, a hazaiaknak ez az utolsó lehetősége, hogy  győzelmük esetén tovább éljenek bent maradási reményeik.  Az első félidő  keményre sikeredett. . A kiállítás után sikerült  a magunk javára fordítani  a mérkőzést.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Végig fegyelmezetten, taktikusan játszottunk, helyzeteinket is jól használtuk ki, megérdemelt győzelmet arattunk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK