2021.09.19., vasárnap - VilhelminaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Díj a leginnovatívabb hallgatónak

2018. június 06. szerda, 17:25
Szerző és fotó: Antal Lívia
Harmadik alkalommal adták át a BGE zalaegerszegi gazdálkodási karán a jogi tárgyak oktatása során „a leginnovatívabb hallgatónak járó iLex Díjat”, amit ezúttal Hegedűs Anita nyert el.

A díjat az iLex Systems Zrt. alapította olyan felsőoktatási intézmények számára, ahol iLex jogi platformban oktatják a jogi tárgyakat, illetve magát az iLexet oktatják, mint modern, mesterséges intelligenciával támogatott infokommunikációs eszközt. Lambertné Katona Mónika, a kiemelt projektek igazgatója köszöntőjében méltatta a céggel való immár hároméves szoros együttműködést, mely révén sikerült közelebb vinni és élményszerűvé tenni a jog oktatását a közgazdász hallgatók számára.

Dr. Pokó Diána, Lambertné Katona Mónika, Hegedűs Anita és Ritter Marianna

Ritter Marianna, az iLex alapítója és vezérigazgatója úgy értékelt, hogy a hallgatók magas színvonalú munkákat nyújtottak be. A leginnovatívabb hallgató a cég által kifejlesztett Lexi jogi chatrobotot tartalmazó okos órát is átvehette. A vezérigazgató felhívta a figyelmet arra, hogy a zalaegerszegi kar hallgatói is részt vehetnek az Ilex és az IMB a régió 25 egyetemén tartandó versenyében, ahol a Lexihez hasonló robot kifejlesztésében munkálkodhatnak. Ez októberben lesz, novemberben az eredményhirdetés, amit Magyarországon tartanak.

A tanúsítvány átadásán dr. Pokó Diána, európai szakjogász, óraadó is kiemelte, hogy valamennyi hallgatónak sikerült elsajátítani az iLex jogi platform alkalmazását. A fődíjas mellett kiváló munkájukért és vizsgaeredményükért oklevelet vehet át Sebestyén Laura, Csabi Virág és Horváth Judit.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK