2019.05.26., vasárnap - Fülöp,Evelin Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Döntetlen az idényzárón

2017. június 05. hétfő, 12:09
Szerző: B. I.
ZTE FC - HR-Rent Kozármisleny 0-0. NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 609 néző. Jv.: Erdős.

ZTE: Szappanos - Kretz, Króner, Forgács, Deutsch - Babati, Ágoston (Bedi 46. p.), Végh, Nagy T. (Oláh 75. p.) - Bobál, Ekler. Vezetőedző: Csató Sándor.

A kötelező kvótánál több fiatal szerepelt a hazai együttesben. A ZTE számára különösebb tétje nem volt a találkozónak, a vendégek a bent maradást küzdöttek. Az első helyzetfélét a Kozármisleny alakította ki. Aztán több mint félórán át eseménytelen mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk alig kerültek veszélybe. A félidő hajrájában ismét a vendégek előtt adódott kisebb lehetőség, amelyet kihagytak. Az első félidőben  a ZTE nem lőtt kapura, ez mindent elmondott támadójátékáról. Fordulás  után az első hazai lehetőséget a 60. percben Babati hagyta ki. Közben megsérült  a vendégek kapusa, hordágyon kellett lehozni a pályáról. A hajrában kitámadott a Kozármisleny, a ZTE előtt megnyílt  a kontrázás lehetősége. A  hazaiak többször eldönthették volna a találkozót, de legnagyobb lehetőségeiket is kihagyták. Végül  maradt a döntetlen, amely a vendégek számára a búcsút jelentette  a másodosztálytól. A ZTE az élbolytól leszakadva a 7. helyen zárt.

A szezonzáró mérkőzés alacsony színvonalú játékot hozott, mindkét csapat sok hibával játszott. A döntetlen igazságosnak mondható.

Értékelés:

Csató Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Akár az idény során gyakran, ma is sok helyzetet hagytunk ki. Ismét több fiatalnak adtunk  lehetőséget. A bajnokság előtt az 1-6. hely volt  a cél, nem sikerült teljesítenünk.

Szanyó Károly, a  Kozármisleny edzője: - Voltam már  a csúcson, most a pokolban érzem magam. Számomra talány, hogy egy életéért küzdő csapatnál a játékosok nem tesznek meg mindent a sikerért.

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK