2019.07.24., szerda - Kinga,Kincső Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Egyre nagyobb a baj

2018. április 27. péntek, 20:07
Szerző: B. I.
Ceglédi VSE - ZTE FC 2-0 (1-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Albertirsa 150 néző. Jv.: Berényi. Gólszerzők: Damásdi (12. p.), Hujber (92. p.).

ZTE: Kovács Z. - Polényi, Nagy T., Króner, Fodor(Lencsés 42. p.) - Babati, Patvaros, Nagy G.(Ekler 46. p.), Hudák, Bedi - Jelena (Fujsz 46. p.). Vezetőedző: Artner Tamás.

A Cegléd stadionját is felújítják, így Albertirsán rendezték a mérkőzést. Egy helyzet itt, egy a másáik oldalon, így indítottak a csapatok. Mezőnyjáték folyt a pályán, ám a hazaiak a mérkőzés elején a ZTE védelmének első megingását kihasználták, megszerezték a vezetést. A gól „megfogta” a vendégeket. Igaz eljutottak a Cegléd kapujáig, de helyzetbe nem igen kerültek. A hazai találatot szerző Damásdi többször is megkeverte a ZTE védelmét, de újabb gólt nem sikerült szereznie. A vendéglátók uralták a találkozót, a zalaiak helyzetben sem kerültek az első félidő során.

Fordulás után két kisebb hazai lehetőség marad ki. A ZTE előtt az 52. percben adódott az első gólszerzési lehetőség, de a ceglédi kapus önfeláldozóan mentett. Az eddig sem magas színvonal tovább csökkent, mezőnyjátékkal teltek a percek, ami roppant módon megfelelt a hazaiaknak. Erőlködött a mérkőzés hajrájában a vendégcsapat, de erőfeszítéseit nem koronázza siker. A kitámadó ZTE a hosszabbításban újabb gólt kapott, biztossá vál a hazai siker.

A zalai csapat ezúttal is értékelhetetlen támadójátékot produkált. A találkozó során egy értékelhető lehetősége akadt, az is kimaradt. A többi kiesőjelölt pontot szerzett, így a kiesés réme még inkább fenyegeti a zalai csapatot.

Értékelés:

Artner Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Adtunk egy félidőnyi előnyt ellenfelünknek. A második játékrészben akartunk, de a támadójátékunk továbbra is gyenge.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK