2020.08.03., hétfő - HerminaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Elhalasztják a lomtalanítást

2020. március 24. kedd, 13:19
Közlemény
Címkék: Koronavírus
A Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a koronavírus magyarországi terjedése miatt, a város vezetésével történt egyeztetést követően az a döntés született, hogy a lomtalanítást a még hátralévő városrészekben bizonytalan időre elhalasztja a családi házas övezetekben.

Az elhalasztásra kerülő városrészek: Botfa, Besenyő, Kertváros, Ola, Becsali, Gógánhegy, Bazita. A döntést társaságunk a zalaegerszegi lakosság, valamint a közszolgáltatásban részt vevő saját munkatársai érdekében hozta meg. A ZKN Kft. tájékoztatni fogja a lakosságot a szolgáltatás újraindításáról.

További információ:

Miközben minden csatornán hallható, hogy „maradj otthon”, a hulladékudvarba változatlanul nagy mennyiségben történik a hulladékok beszállítása.
Kérjük, amennyiben most végzik a nagytakarítást a házukban és a ház körül, a feleslegessé vált tárgyaktól ne most próbáljanak megszabadulni.
Kérjük a leadni kívánt tárgyak tárolására keressenek átmenetileg más megoldást otthonukban.
A hulladékudvarban már bevezetett korlátozások azt a célt szolgálják, hogy lassítsuk a vírus terjedését az Önök és munkatársaink védelme érdekében.

Kérünk mindenkit, aki teheti, hogy maradjon otthon!

 
Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK