2018.05.25., péntek - OrbánZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Ellentétes félidők

2017. augusztus 28. hétfő, 09:44
Szerző: B. I.
ZTE FC - Ceglédi VSE 2-0 (2-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg 1376 néző. Jv.: Bölöcskey. Gólszerzők Fujsz (26. p.), Babati (30. p., 11-esből).

ZTE: Szappanos - Szabó, Forgács, Koszó, Bedi - Babati (Horváth D. 91.), Ekler, Dubek, Polényi, Fujsz (Végh 75. p.) - Balázs (Kertész 68. p.) Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

A lendületesen kezdő ZTE ellen kontrákra rendezkedett be  a vendégcsapat. A hazaiak játszottak fölényben, két lesgólt is szereztek. Kisebb zalai lehetőségek után Fujsz egyéni játék után lőtt a kapuba. Továbbra is ZTE maradt támadásban, s egy jogosan megítélt 11-es után tovább növelte előnyét. Az első 45 percben egyértelműen a hazaiak akarata érvényesült. Használhatott az edzői fejmosás  a vendégeknél, mivel a második félidőre egy jóval aktívabb Cegléd jött ki. Nem tudni, hogy a zalaiak szándékosan álltak vissza, vagy a vendégek akarata érvényesült. A hazaiak nem tudták megtartani a labdát, a vendégeknek helyzetei is adódtak, Szappanos kétszer is bravúrral védett. A ZTE előtt mindössze egy lehetőség akadt, de  a lövés gyengére sikeredett.

A ZTE hozta a számára kötelező győzelmet. Az első félidőben jól, eredményesen játszott, a másodikban megőrizte előnyét. Jobb csapatok ellen viszont két félidőn át kell jól és eredményesen játszani.

Értékelés:

Zoran Spisljak, a ZTE vezetőedzője: - Ellentétes félidőket láthattunk. Az elsőben jól és eredményesen játszottunk. A másodikban túlságosan is átadtuk a kezdeményezést a vendégeknek, de hátul stabilak maradtunk. Megérdemelten szereztünk három pontot.

Klausz László, a Cegléd vezetőedzője: - Az első félidő csalódás volt számomra. Túlságosan is tiszteltük az ellenfelünket.  A második félidőben szinte csak nálunk volt a labda, ha nem játszunk ilyen megilletődötten, pontot szerezhettünk volna.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK