2022.10.05., szerda - AurélZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Energiatudatos szemléletformálás Zalakaroson

2020. július 29. szerda, 09:36
Hirdetés
Címkék:
Környezettudatosság és energiahatékonyság szellemében szervez ingyenes roadshowt a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, 2020.08.12-én Zalakaros fürdővárosában.

A rendezvény során számos érdekességet, szemléltető előadást hallhatnak az érdeklődők; az otthonaink, az állami és oktatási intézményeink használata során felmerülő energetikai kérdésekről, az iskolák energiatudatosságáról, valamint néhány Zala megyei iskola energetikai fejlesztési lehetőségeiről, annak szemléltetéséről egy online applikáció segítségével. A roadshow keretein belül egy kellemes öko sétára is invitálják az érdeklődőket a rendezők.

A program során előtérbe kerülnek a közel nulla energetikai igényű épületekre vonatkozó európai uniós és a hazai jogszabályok alkalmazásának körülményei, az épületek energiafelhasználásával kapcsolatos információk, költségoptimalizálás és egyéb épületenergetikai ismeretek, amelyekről a témában jártas szakértő fog előadást tartani. 
Az ingyenes rendezvény során számos ötletes, ügyességi és interaktív játékkal is várják a gyermekeket és felnőtteket egyaránt a szervezők. 

Az információs, szemléletformáló rendezvény célja, az épületeink energiatudatos üzemeltetése, az energiafelhasználás csökkentése, valamint a megújuló energia felhasználása. 
Alapítványunk bízik abban, hogy a rendezvény hozzájárul a kompetens és felelős magatartás elterjedéséhez az energiatudatos életmód értékeinek és eszközeinek népszerűsítésével. 
A „Környezet és energiahatékonyság fejlesztés finanszírozása oktatási intézményekben”- FEEDSCHOOLS című, CE1014 számú projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

 

Várjuk szeretettel az érdeklődőket!


Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány


www.zmva.hu

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK