2018.04.24., kedd - GyörgyZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Ennél már csak jobb jöhet

2017. augusztus 14. hétfő, 18:28
Szerző: B. I.
Kisvárda Master Good - ZTE FC 1-0 (1-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Kisvárda, 900 néző. Jv.: Nagy R. Gólszerző: Misics (39. p.)

ZTE: Szappanos - Koszó, Forgács, Nagy T., Szabó M. (Balázs 87. p.) - Babati, Végh (Ekler 62. p.), Dubek, Bedi - Fujsz, Vernes (Kertész 75. p.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

Rangadónak harangozták be  a találkozót, de a színvonal messze elmaradt ettől  a szinttől. A hazaiak nagyobb önbizalommal léptek pályára a nullapontos ZTE ellen, enyhe mezőnyfölényben játszottak. Azonban a házigazdák előtt is kevés lehetőség adódott, a vendégek viszont semmi veszélyt nem jelentettek ellenfelük kapujára. Sok volt a pontatlan passz mindkét oldalon. A Kisvárda valamivel lendületesebben játszott és a  félidő hajrájában egy szabadrúgásgóllal megszerezte  a vezetést.

Fordulás után a hazaiak visszaálltak, megpróbáltak kontrákra játszani. A ZTE azonban nem tudott mit kezdeni a felkínált lehetőséggel. Lassan körülményesen támadott, helyzetet sem tudott kialakítani. A kisvárdaiak tördelték  a játékot, sikerrel őrizték egygólos előnyüket.

A  ZTE meglehetősen gyengén kezdte a bajnokságot, még gólt sem rúgott. Három forduló után nem véletlenül utolsó a tabellán.

Értékelés:

Zoran Szpisljak, a ZTE vezetőedzője: - Nagyot küzdött a csapatom, közel állt, hogy pontot, vagy pontokat szerezzen. Erős karaktert mutattunk, de naivak is voltunk, ez okozta vesztünket.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK