2023.06.01., csütörtök - TündeZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Értékes egy pont, némi szerencsével

2021. április 18. vasárnap, 10:41
Szerző: Bedő István
Címkék: Foci, ZTE
Paksi FC – ZTE FC 1-1 (0-1)

NB I-es labdarúgó-mérkőzés(zártkapus találkozó). Jv.: Vad II. (Bornemissza, Széchényi).
Paks: Hegedüs – Lenzsér, Böde (Lorentz 70. p.), Tamás O., Szabó J. -  Balogh (Szakály 81. p.), Kulcsár ( Ádám 46. p.), Bertus (Nagy Á. 46. p.), Bognár – Sabján,  Hahn (Papp 70. p.). Vezetőedző: Bognár György.
ZTE: Demjén – Szépe (Tajti 75 . p.),  Kálnoki-Kis, Bobál, Gergényi -  Favorov, Sankovics,  Babati (Vass 71. p.)  Bedi – Zimonyi (Futács 75. p.), Koszta. Vezetőedző: Waltner Róbert
Gólszerzők: Böde (50. p.),illetve  Kálnoki-Kis (18. p.)

Bátran kezdet a zalai csapat sokat passzolva ügyesen játszott, és a 18. percben egy szöglet után Kálnoki-Kis fejelt a kapuba, 0-1.  A folytatásban is az ZTE irányított  a hazai kapusnak kellett bravúrral védenie.  Az első félidőben két távoli lövést kellett védenie Demjénnek. A második félidőre alaposan rákapcsolt a hazai csapat, és beszorította a vendégeket. Az  50. percben egy visszafejelt labdát Böde fejelt a kapuba, 1-1. A hazaiak egyenlítő gólja után döntő fölényben játszott a Paks. A ZTE nem tudta megtartani a labdát. A ZTE szerencséjére a hazaiak négy nagy helyzetet is elhibáztak. A  zalaiak mindössze két szabadrúgással veszélyeztettek, amely csekély veszélyt jelentett  a hazaiak kapujára.
Az első félidő jó játéka után a másodikban védekezésre kényszerült a ZTE, de némi szerencsével sikerült egy pontot elhoznia Paksról.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK