2019.07.24., szerda - Kinga,Kincső Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Értékes három pont

2018. szeptember 04. kedd, 11:01
szerző: B. I.
Duna Aszfalt Tiszakécskei VSE - ZTE FC 1-2 (1-2). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Tiszakécske, 600 néző. Jv.: Pillók. Gólszerzők: Gergényi (öngól 30. p.), illetve Bedi (13. p.), Gajdos (32. p.).

ZTE: Zöldesi - Kónya, Lesjak, Devecseri, Gergényi (Horváth K. 46. p.) - Babati (Balázs 84. p.), Kiss M., Madarász, Bedi - Gajdos, Popin (Hudák 61. p.). Vezetőedző: Nagy Tamás.

A lendületesen kezdő ZTE az első húsz percben eldönthette volna a mérkőzést, de helyzeteiből csak egyet értékesített. A 13. percben Bedi közelről fejelt a kapuba (0-1). Ezután Gajdos hagyott ki újabb helyzetet. A kihagyott lehetőségek miatt nagy árat fizetett a ZTE, a hazaiak felbátorodtak, és egyre többször eljutottak ellenfelük kapujáig. Egy ilyen akció végén a 30. percben egy belőtt labdát Gergényi a saját kapujába továbbított, (1-1). A bekapott gól szerencsére nem törte le a ZTE-t, a 32. percben egy remek indítás után Gajdos vette be a hazaiak kapuját (1-2).

Fordulás után már jóval kiegyenlítettebb játék folyt a pályán. A hazaiak többször eljutottak ellenfelük kapujáig, de a ZTE előtt is adódott lehetőség. Egy alkalommal Hudák fejelt a kapufára. A hajrában ZTE javára előbb megítélt egy 11-est a játékvezető, majd a partjelzővel konzultálva visszavonta ítéletét.

A vendégek a gyengén kezdő újonc ellen a mérkőzés elején gólokkal vezethettek volna. Utána viszont meg kellett küzdeniük a győzelemért. Végül értékes három pontot szerzett a zalai csapat.

Értékelés:

Nagy Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Úgy alakítottuk a találkozót, ahogy szerettük volna. Az első húsz perc után gólokkal vezethettünk volna. Ezután magunkra húztuk az ellenfelet, s bizonyos időszakokban nehézzé tettük számunkra a mérkőzést.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK