2019.12.09., hétfő - Natália Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Ezúttal semmi nem sikerült

2019. április 29. hétfő, 16:02
szerző: B. I.
ZTE FC - Budaörs FC 0-2 (0-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg 2335 néző. Jv.: Szilasi.

ZTE: Zöldesi - Bolla, Lesjak, Devecseri, Bedi - Kiss (Gergényi 46. p.), Kocsis, Farkas (Novák 69. p.), Barczi, Gajdos (Hudák 59. p.)- Bobál. Vezetőedző: Dobos Barna.

Gólszerzők: Kékesi (71. p.), Lesjak (öngól, 74. p.)

Piros lap: Marques-Airosa (Budaörs 25. p.).

A vendégek ősszel hazai pályán legyőzték a ZTE-t. Edzőjük, Bognár György elmondta, Egerszegről sem szeretnének üres kézzel távozni. Az első negyedórában kiegyenlített játék folyt, a kapuk ritkán kerültek veszélybe. Aztán a vendégek átvették az irányítást. Lőttek egy zúgó kapufát és egy sarkazás után is alig kerülte el a labda a ZTE kapuját.  A  sors igyekezett a ZTE kedvében járni, egy jogos kiállítás után tíz főre fogyatkozott a vendégcsapat. Az lehetett hinni, a zalaiak élnek az emberelőnnyel, nem így történt. A vendégek rengeteg mozgással, sokat futva pótolták a létszámhiányt a lassan, körülményesen játszó ZTE ellen. A félidő végén egy rossz hazaadás után a Budaörs kis híján gólt ajándékozott a ZTE-nek. Fordulás után  bekezdett a zalai csapat, Bobál lövését védte  a vendégek kapusa. A hazaiak lendülete azonban hamar megtört, Stieber újabb kapufát j lőtt. A ZTE továbbra sem tudta érvényesíteni létszámfölényét. Sőt, egy szép akció után megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Megzavarodott a zalai együttes. Zöldesi kiejtett egy labdát, amely a menti akaró Lesjakról a kapuba pattant. A hátralévő időben erőlködött a ZTE, sérülés miatt a vendégek az utolsó tíz percet kilenc emberrel játszották végig,  a ZTE azonban helyzetbe sem tudott kerülni.

Nagy pofont kapott hazai pályán a ZTE. A  Budaörs megmutatta, milyen a korszerű foci. A ZTE öregurasan játszott, hiányzott a dinamika a játékából. Az ismeretlen játékosokból álló vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

Értékelés:

Dobos barna, a ZTE vezetőedzője: - Sajnos, előfordul ilyen egy csapat életében. Ezúttal semmi sem sikerült., dolgozunk tovább, a célunk megvalósulása közel van.. Szeretnénk minél előbb elérni.

Bognár György, a Budaörs szakmai igazgatója:  - Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk.. A kiállítás _ amit nem értek - megzavart bennünket. Emberhátrányban is jobban játszottunk. A végén Petőt is elvesztettük. Úgy néz ki, súlyos  a sérülése, azonban nyolc emberrel is nyertünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK