2024.07.14., vasárnap - Örs, StellaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Festő-és hegesztő szimulátoron

2021. szeptember 09. csütörtök, 13:25
Szerző: Nemes Norbert; Fotó: N.N.
A saját hosszú távú oktatási stratégiájára – jövő, bizalom, biztonság, minőség, kreativitás, megbecsülés, hagyomány, közösség – építő Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Keszthelyi Asbóth Sándor Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája biztosított helyszínt annak a szakmai fórumnak, amelyen interaktív oktatási eszközökön gyakorolhattak az intézmény diákjai.

Gyakorolhattak az Asbóth diákjai
     

Ahogy ünnepi köszöntőjében az igazgató utalt rá, a diákok szakmai fejlődésének támogatására életre hívott program mellett minden olyan lehetőséget meg kívánnak ragadni, amely révén az ismeretek könnyen befogadhatóvá válnak.

Csótár András, a rendezvény házigazdája a megjelent pedagógusok, megyei intézményvezetők és szakoktatók üdvözlése előtt köszöntötte Szabó Károly kancellárt, a zalaegerszegi szakképzési centrum igazgatóját; Vizlendvai László főigazgatót; Németh Lászlót, az IPOSZ elnökét; Rettich Tamás nemzetközi főtanácsost, Papp Sándort, a frissen megalakult az építőipari ágazati központ ügyvezető igazgatóját. Az építőipari digitális képzésről, az információs technológia munkahelyekre, cégekre gyakorolt hatásairól, az ágazati digitalizációs folyamatok előnyeiről, az ipari digitalizáció hatásairól Tordai Balázs, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) szakértője tartott vetítettképes előadást.

A szakmacsoporti oktatásban érintett és az érdeklődő diákok ebéd után szimulátoron kipróbálták a szórópisztolyos festés és az ívhegesztés digitális technológia kínálta előnyeit. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK