2024.06.21., péntek - Alajos, LeilaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Forgalmi rend változás a zalaegerszegi Ady utcában

2023. szeptember 19. kedd, 17:29
ZalaMédia
Zalaegerszegen, az Ady utcában 2023. szeptember 21-től, csütörtöktől, előreláthatólag két héten át, csapadékcsatorna-építés befejező munkálatok zajlanak a Tompa utca és Eötvös utca közötti szakaszon, ahol a kivitelezés idején, a gépjárművel közlekedőknek a forgalmi rend megváltozásával kell számolni.

Korábbi felvétel az Ady utcáról (Forrás: ZalaMedia/pP)

A munkálatok során:

1. Az Ady utca Kazinczy tér (Rákóczi út) és Iskola köz közötti szakasza egyirányú lesz, a megszokott forgalommal szembeni közlekedés lesz érvényben, gépjárművel az Ady utca ezen szakaszára a Kazinczy tér (Rákóczi út) felől lehet behajtani.
2. Az Iskola közben a megszokott forgalmi rend szerint lehet közlekedni.
3. A Tompa utcát az Ady utca felől lezárják, csak az áruszállítók, valamint az ott lakó polgárok hajthatnak be gépjárművel, a megszokott forgalommal szemben. Az utcában tilos lesz parkolni.
4. Az Ady utca Eötvös utca és Iskola köz közötti szakaszán élők gépjárművel, a kivitelezés alatti két hét során nem tudják megközelíteni ingatlanjaikat.
5. A Mártírok útja felől az Eötvös utcába nem lehet behajtani.
6. Az Eötvös utca és Eötvös köz felé közlekedőknek alternatív lehetőségként a Kazinczy tér (Rákóczi út) – Iskola köz – Boschán Gyula köz – Eötvös utca/Eötvös köz - Mártírok útja útvonalat javasoljuk 

Az Ady utca felújításának kezdetétől érvényben lévő, a Kisfaludy utca és Kazinczy tér közötti szakaszán, a parkolásra vonatkozó tilalom ezután is érvényben lesz. 

Ezúton is köszönjük a gépjárműtulajdonosok, a környéken élők és minden érintett megértését és türelmét!
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK