2020.04.01., szerda - Hugó Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Gyenge játék, vereség a vége

2018. november 05. hétfő, 08:01
Szerző: B. I.
Budaörs FC - ZTE FC 2-0 (2-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Tatabánya, 200 néző. Jv.: Pillók. Gólszerzők: Csiki (13. p.), Sabján M. (37. p.).

ZTE: Zöldesi - Kónya, Kiss, Devecseri, Gergényi - Babati (Gajdos 46. p.), Barczi, Bedi, Hudák, Madarász (Horváth K. 46. p.) - Novák (Balázs 65. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.

A hazai együttes a találkozó elején letámadta a ZTE-t, nem engedte kibontakozni ellenfelét. Egy kontrából Babati emelését a visszafutó hazai kapus hárította. Nem sokkal ezután egy baloldali beadás után szemfüles góllal szerezte meg a vezetést a hazai csapat. A ZTE védelme egyszerűen elaludt. A bekapott gól után kezdte csipkedni magukat a vendégek, fölénybe kerültek, helyzeteik is adódtak. Barczi egyedül tört kapura, de kivárt, beérték és szerelték. A hazai kontrák továbbra is veszélyesek voltak. Az egyik végén a budaörsi csatár simán betörhetett a ZTE 16-osán belülre, a védők asszisztáltak hozzá és már két góllal vezetett a hazai csapat.

A félidei kettős csere sem nagyon lendített a ZTE játékán. A vendégek ugyan enyhe mezőnyfölényben játszottak, de igazi gólhelyzetbe nem nagyon kerültek. A csereként beállt Balázs lőtt a felső lécre, ez volt a ZTE legnagyobb helyzete. A hazai kontrák viszont továbbra is veszélyesek voltak. A budaörsi kísérleteket Zöldesi rendre védte. A hazai csapat a hajrában már uralta a játékot és megnyerte a találkozót.

Az utóbbi hetek egyik leggyengébb játékát produkálta a ZTE. Hiányzott az egészséges agresszivitás, mellette elöl és hátul is sokat hibáztak játékosai.

Értékelés:

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - A Budaörs az első félidőben jól használta ki helyzeteit, fordulás után hátrányunkat nem sikerült ledolgozni. Végül a jobb helyzetkihasználás eldöntötte a mérkőzést.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK