2020.07.12., vasárnap - Izabella, DalmaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Gyors egyenlítés után győzelem

2019. március 18. hétfő, 09:22
Szerző: B. I.
Dorogi FC - ZTE FC 1-2 (1-2). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Dorog, 700 néző. Jv.: Takács. Gólszerzők: Paudits (3. p.), illetve Babati (5. p.), Farkas B. II.( 24. p.).

ZTE: Zöldesi - Bolla (Gergényi 32. p.), Lesjak, Devecseri, Bedi - Babati (Farkas B II. 22. p.), Kocsis, Kiss, Grumics, Barczi (Hudák 88.p) - Bobál. Vezetőedző: Dobos Barna.

Az edzőváltást követően a lendületbe jött Dorog volt a ZTE ellenfele. Paudits, a ZTE egykori játékosa a mérkőzés elején Devecseri hibáját kihasználva megszerezte a vezetést. A hazaiak nem sokáig örülhettek, mert két perc múlva Babati éles szögből egyenlített. A folytatásban is a ZTE irányított és a félidő közepe táján Farkas B. II.a védőkről levágódott labdát a kapuba bombázta. Közben előbb Babati izomsérülése újult ki, majd Bolla is megsérült, ő sem tudta folytatni a játékot. A ZTE továbbra is jobban játszott ellenfelénél, igaz helyzetei nem igen akadtak.

Fordulás után egy jóval agresszívebb Dorog lépett pályára, nem hagyták kibontakozni ellenfelüket. A zalaiak nem tudták megtartani a labdát, de jól védekeztek. A mérkőzés hajrájában két kisebb lehetőség adódott a vendégek előtt. A meccs legnagyobb helyzetét a találkozó hajrájában Szedlák hagyta ki, az ötösről bombázott a kapu fölé.

Közepes színvonalú találkozón a ZTE az első félidőben megszerezte a vezetést. A második játékrészben ugyan visszaesett a játéka, de sikerült előnyét megtartania. Az eredmények alakulása folytán 4 pontos előnyre tette szert a tabella élén.

Értékelés:

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - A bekapott gól után szerencsére gyorsan egyenlítettünk. Végül magabiztos játékkal megnyertük a mérkőzést. Sajnálom, hogy a harmadik gólt nem sikerült megszereznünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK