2023.06.04., vasárnap - BulcsúZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Győzelmet szalasztott el a ZTE

2021. január 25. hétfő, 09:20
Szerző: Bedő István
Címkék:
NB I-es labdarúgó-mérkőzés. Budapest. (zártkapus találkozó). Jv.: Solymosi (Georgioz, Szert).

Pp. Honvéd: Tujvel – Batik, Kamber, Lovric, Tamás K. – Gazdag (Nagy G. 83. p.), Hidi, Zsótér (Bocskay 65. p.), Szendrei – B. Traoré, Balogh (Böle 71. p.). Vezetőedző: Pisont István.
ZTE:Demjén – Lesjak, Szépe, Bobál D. – Szánthó (Gergényi 93.p.), Favorov (Futács 46. p.), Tajti, Sankovics, Bedi – Zimonyi (Koszta 70. p.), Könyves (Babati 55. p.). Vezetőedző: Boér Gábor.
Gólszerző Hidi (27. p.), Gazdag (77. p., 11-esből), illetve Szépe (66. p.), Bedi (74. p.)

Egyik oldalon sem kezdtek az új igazolások. A. Demjén védett egy lövést. A ZTE átvette az irányítást, játékosai két helyzetet is elhibáztak. A vendég zalaiak szemre tetszetősen játszottak uralták a mérkőzést, de gólt nem sikerült szerezniük. A Honvéd első lehetősége gólt ért. Hidi 25 méterről bombázott a bal felső sarokba, 1-0 A folytatásban is a zalaiak játszottak mezőny fölényben, eredmény nélkül. Szünet után is a vendégek játszottak jobban, igaz kevesebb lehetőség adódott a ZTE előtt. Végül Szépe lőtt közelről a kapuba, 1-1. Lendületben maradt a zalai csapat Bedi évén megszerezte a vezetést, 1-2. A fővárosi csapat egy vitatható 11-es után egyenlített Gazdag révén, 2-2.
A játék képe alapján a ZTE győzelmet érdemelt volna.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK