2024.07.13., szombat - JenőZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Három új busz állt üzembe

2018. október 26. péntek, 16:19
Szerző és fotó: N. N.
A tavalyi Busexpon mutatták be a háromtengelyes, prémium kategóriába sorolt MAN Tourliner autóbuszt, amellyel mostantól a megyénkben és a régióban is találkozhatnak a közösségi közlekedést igénybe vevők.

A Zala megyében élő utazóközönség a Zalaegerszeg – Budapest, a Nagykanizsa – Budapest, a Nagykanizsa – Sopron, a Nagykanizsa – Pécs, a Keszthely – Székesfehérvár és a Keszthely – Budapest viszonylatokon találkozhat az ízléses kialakítású, fekete-arany színvilágú, klimatizált buszokkal, melynek belső térben számos kényelmi extra növeli az utazási élményt.

A megyében forgalomba álló három „szépség” is minden igényt kielégít. Az alapkivitelnél kényelmesebb, dönthető és oldalra is kihúzható, kényelmes pozíciót biztosító ülések mellett, dizájnos audio-video rendszer, utastéri LCD-monitorok, vezeték nélküli internetkapcsolat, mobil eszközök töltésére alkalmas USB-csatlakozók és minden ülésnél felszerelt 220 V hálózati csatlakozó is a menetkomfortot szolgálja. A járművön toalett is működik. Az utastér egy síkban van, a közlekedőfolyosó nem besüllyesztett, a jármű fedélzete mindenhol biztonságosan járható. A buszvezetőket segíti a 12 sebességes automata sebességváltó, az adaptív sebességtartó automatika, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és az automatikus vészfékrendszer is. A több buszvezetőt is igénylő utakon a váltósofőr számára még külön hálófülke is rendelkezésre áll.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK