2019.03.21., csütörtök - Benedek Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Hétfőtől lezárják a Kossuth utca egy szakaszát

2016. október 21. péntek, 10:40
Szerző: ZalaMédia
Burkolat karbantartási munkák miatt 2016. október 24-én (hétfőn) 9 órától lezárásra kerül a Kossuth utca Berzsenyi utca – Kisfaludi utca közötti szakasza.

Az önkormányzat sajtóközleménye szerint, a város fontosnak tartja a belvárosi közlekedés biztonságának megőrzését és ennek folyamatos fenntartását.
A nagy terhelésből adódó felületi nyomásnak és a jelenlegi forgalom intenzitásának a Kossuth utca tíz évvel ezelőtt, 2006-ban megépített térkőburkolata nem képes hosszú távon ellenállni, ezért időszakosan lokális javítások válnak szükségessé.

Illusztráció

A beavatkozással kizárólag a Kossuth utca balesetmentes közlekedésre alkalmas állapotát lehet fenntartani, ezért azok évről évre, a nagyfokú terhelés és a csapadékos időjárás következtében újra előjönnek. Amíg az utca forgalmát nem sikerül csökkenteni alternatív útvonalak biztosításával, folyamatosan szembesülnünk kell az állagmegóvás szükségességével.

Ezért burkolat karbantartási munkák miatt 2016. október 24-én (hétfőn) 9 órától lezárásra kerül a Kossuth utca Berzsenyi utca – Kisfaludi utca közötti szakasza. A munkák az őszi iskolai szünet végéig, 2016. november 6-ig tartanak. A forgalom a belvárosi rendezvények idején használt terelőutakon bonyolódhat.

Az önkormányzat a lakosság türelmét és megértését kéri.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK