2024.06.21., péntek - Alajos, LeilaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Hosszabbított a saját nevelésű játékos

2021. július 22. csütörtök, 22:59
Szerző: Bedő István
Címkék: Foci, Sport, ZTE
A szurkolók nagy örömére meghosszabbította szerződését a ZTE FC NB I-es labdarúgó-csapatával Bedi Bence. A klub saját nevelésű labdarúgója, az évek során a csapat meghatározó játékosává vált. A védelemben, a középpályán egyaránt bevethető a játékos.

Bedi a kiesés veszélyétől mentes szezonra számít

-  Gyorsan sikerült megegyezünk a hosszabbításról, mondhatnám úgy is rövid idő alatt megtörtént a kézfogás – hangoztatta Bedi Bence. – Hamar sikerült megegyeznem a klub vezetőivel, nem volt kérdés a maradásom. 

- Az iskolapadban is igyekeztél helytállni a számviteli főiskolán?

- Még egy tantárgyból később vizsgázom, bizakodom, ha az ősz során sikeresen teljesítek, akkor a télen jöhet a diplomavédés.

- Túl vagytok a felkészülés közepén, hogy látod milyen ZTE alakul a következő szezonra. Jobb lesz az elmúlt két évinél?

- Az igazolásokat látva ismét fiatal csapatunk lesz. Azért nem árt, ha a későbbiek során érkeznek még rutinos játékosok. Bizakodó vagyok, úgy látom egy versenyképes ZTE lép pályára az új szezonban. Nem marad el a jó szereplésünk.

- Idén több légiós lesz a csapatban.Tudnak segíteni a ZTE-nek?

- Nem okozhat problémát. Eddig is voltak légiósok a csapatnál, a többség erőssége volt a ZTE-nek. Nincs ebből probléma. Az eddig érkezett külföldi labdarúgókról elmondható, jó szellemű játékosok, a hozzáállásukkal, a játéktudásukkal nem lehet gond. Keressük velük a közös hangot, igyekszünk, hogy minél előbb beépüljenek a csapatba, ez mindenkinek közös érdeke. Akkor lehetünk sikeresek, ha mindenki egy irányba húz.

- Az elmúlt két évben a kiesés ellen küzdött a ZTE, még, ha biztosan is maradt bent. Az idei évtől többre vágytok?

- Szeretnénk egy nyugodtabb szezont, hogy ne kelljen félni a kieséstől. Jó lenne az első hatban zárni, úgy teljesíteni a bajnokság során ne kellejen félni a kieséstől. Természetesen menet közben derül ki, hogy mennyire erős az NB I mezőnye, de mindenképpen szeretnék jobban teljesíteni, az elmúlt két évnél.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK