2022.05.19., csütörtök - Ivó, MilánZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Időköszöntő Alsópáhokon

2018. október 02. kedd, 16:30
Szerző és fotó: N. N.
Kiss Józsefné, a Vöröskereszt közel ötvenéves alsópáhoki szervezetének vezetője üdvözölte elsőként az Alsópáhoki Aranykorúak köszöntőjére meghívott nyugdíjasokat, akik ismét a humanitárius település fehér asztalok melletti vendégszeretetét élvezhették.

Tizenöt vezetőségi tag készített finom süteményeket, édességeket az önkormányzati támogatással megtartott rendezvénye. Czigány Sándor polgármester köszöntötte a község legidősebb, 1920-ban született polgárát, a 98 esztendős Horváth Lajosné, Rózsa asszonyt. A meghívottak egy perces néma tiszteletadással emlékeztek a közelmúltban elhunyt Németh Józsefre, a művelődési ház nyugalmazott vezetőjére. Köszöntőjében a falu vezetője kiemelte: két hete szüreti fesztiválon jöttek össze az idősek, most pedig egy műsoros délután kínál számukra örömperceket. Az idősek világnapja a fiatalabb korosztály és a társadalom lelkiismeretének napja is.

Dr. Baracskai Józsefné, a megyei Vöröskereszt vezetője úgy látta: Alsópáhokon az átlagosnál erősebb odafigyelésben, gondoskodásban és segítő szeretetben van részük az időseknek. A lelki békéjét itt mindenki hamarabb megtalálja, mert gyorsan gondoskodó kezek nyúlnak feléje. Az itt élő nyugdíjasok sokkal aktívabbak, boldogabbak és lelkesebbek húzta alá.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK