2020.02.25., kedd - Géza,Vanda Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Jótékonysági gála

2017. március 30. csütörtök, 18:23
Szerző: V.Zs.
A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Csány László Szakgimnáziuma a Hevesi Sándor Színház színművészeinek közreműködésével Jótékonysági Gálát szervez, immár második alkalommal. Az eseményre április 9-én vasárnap 17 órai kezdettel kerül sor.

A részletekről sajtótájékoztató keretében számoltak be. Balaicz Zoltán polgármester utalt arra, hogy már a város önkormányzata nem fenntartója az intézménynek, mégis fontosnak tartják a folyamatos odafigyelést, a szoros kapcsolatot a szakgimnáziummal. Mint mondta, szükség van az itt tanuló és végző diákokra, a tudásukra, és fontos az iskola jövője is, hogy minél több jó szakember hagyhassa el az intézményt.

A Csány szakgimnázium céljaira

Németh Andrea, a szakgimnázium igazgatója a jótékonysági gála céljáról elmondta: a gála bevételét a szakmai képzés színvonalának emelésére fordítják. A gála nem titkolt célja, hogy az iskola életének és közösségének sokszínűségét, túl az oktatáson, bemutassák a nagyközönségnek is. A fiatalok kreativitása,tehetsége, nem kizárólag  a tanulmányaikhoz köthető, a gálán, a fellépő pedagógusokkal együtt egyéniségüket is megmutatják.

Az esten 25 műsorszámnak tapsolhat majd a közönség, a táncos, zenés jeleneteken kívül lesz prózai szám is, és egyéb meglepetés. A gálán fellép Elizanna budapesti fiatal énekművész.

Vigh László országgyűlési képviselő, mint a gála egyik fővédnöke arról beszélt, hogy a Csány szakgimnázium a megye legjobb szakközépiskolája, ahol kiváló szakmai munka folyik. Szeretné, ha a szakgimnázium megújulna és lehetőség lenne fejlesztésekre is.

Szabó Károly, a szakképzési központ igazgatója szerint a helyi közösségi élethez hozzátartozik a szakgimnázium is, amely fontos szerepet tölt be a régióban. Jó kapcsolatot ápolnak az önkormányzattal és a helyi felsőoktatási intézményekkel is. A szakember utánpótlás szempontjából is fontos szerepe van az intézménynek. Szeretnék, ha a jótékonysági gála jól sikerülne, és köszönik az önkormányzatnak az erkölcsi mellett az anyagi támogatást is.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK