2018.07.15., vasárnap - Henrik,RolandZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Kiszenvedték a győzelmet

2017. augusztus 24. csütörtök, 12:11
Szerző: B. I.
Aqvital FC Csákvár - ZTE FC 1-2 (1-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Csákvár, 400 néző. Jv.: dr. Kovács G. Gólszerzők: Jelena (13. p.), illetve Balázs (31. p.), Babati (82. p.). Piros lap: Csonka (41. p.), illetve Vernes (59.).

ZTE: Szappanos - Szabó M., Koszó, Forgács, Bedi - Végh (Ekler 59. p.), Babati, Dubek, Fujsz - Balázs (Kertész 64. p.), Vernes. Vezetőedző: Zorán Szpisljak.

A mérkőzés elején mindkét oldalon adódtak helyzetek, majd a hazaiak egy szögletrúgás után megszerezték  a vezetést. A bekapott találat megfogta a ZTE-t, a csákváriak  több lehetőséget is kihagytak. Fél óra után talált magára a  vendégcsapat. Balázs egy lehetőséget kihagyott, de a másodikat már biztosan értékesítette. A ZTE átvette a játék irányítását és ember előnybe került. A második félidő elején Vernest állította ki a játékvezető. Azonos létszám mellett jó mérkőzést játszott a két csapat, azonban a vendégek előtt adódott több lehetőség. Egy pontrúgás után a hajrában a ZTE megszerezte a győztes találatát, a végig nagy kedvvel játszó Babati talált  a  hazaiak kapujába.

Fordulatos mérkőzésen a több helyzetet kialakító zalaiak értékes három pontot szereztek. A két csapat összecsapásai során a ZTE először nyert Csákváron.

Értékelés:

Zoran Spisljak, a ZTE vezetőedzője: - Kiszenvedtük  a győzelmet, de megdolgoztunk érte. Nem játszottunk jól, azonban a három pont volt  a lényeg.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - A hazaiak vezetése után is biztos voltam benne, hogy nyerünk. A második félidőben egyértelműen  több lehetőségünk volt, amely közül többet elszórakoztunk. Teljesen megérdemelten szereztük meg  a három pontot.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK