2021.04.18., vasárnap - Andrea, IlmaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Laza hazai siker

2021. március 03. szerda, 21:38
Szerző: Bedő István
Címkék: Foci, ZTE
Mezőkövesd Zsóry – ZTE FC 2-0 (2-0)

NB I-es labdarúgó mérkőzés, (zártkapus találkozó). Mezőkövesd. Jv.: Andó-Szabó. ( Buzás, Szert).
Mezőkövesd: Szappanos – Farkas, Pillár, Katanec, Vadnai – Besirovics, Martic,  Cseri (Vajda 67. p.) – Vutov (Nagy D. 83. p.), Chrien (Rui Pedro 51. p.),  Jurina (Vojtus 46. p.). Vezetőedző: Pintér Attila.
ZTE: Gyurján – Szalai D. (Papp L. 59. p.), Lesjak, Németh E., Bobál D. Bedi – Vass (Semedo 46. p.), Favorov, Tajti (Németh D.70. p.) – Koszta (Futács 46. p.) Zimonyi (Kovács B. 71. p.). Vezetőedző: Boér Gábor.
Gólszerzők: Cseri (30. p.), Vutov (40. p.).
Piros lap: Semedo (75. p.)

A ZTE ezúttal is tartalékosan lépett pályára kis híján egy csapatra való játékos (9) hiányzott. Érthető, hogy a védekezésre fektette a hangsúlyt, a zalai csapat. A mérkőzés elején rúgott egy kapufát a hazai csapat, de a folytatásban összeállt a vendégek védekezése. Gyurján durva hibája is kellet, hogy fél óra után Cseri lövésével vezessen a hazai csapat, 1-0, „Megfogta” a ZTE-t a bekapott találat. A 40. percben Vutov lövése kötött ki a bal alsó sarokban, 2-0. Előnye birtokában a hazai csapat igyekezett megtartani a labdát, ami maximálisan sikerült nekik. Két támadás végén védett bravúrral Gyurján, helyre hozva kicsit hibáját. A 75. percben a ZTE-ben csereként beálló Semedot állította ki a játékvezető. Még inkább fölényben került a hazai csapat, de már nem erőltette a góllövést.
Könnyed megérdemelt győzelmet aratott a Mezőköved a tartalékos ZTE ellen. A zalai csapat vereségével megérkezett a kieső zónába. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK