2020.04.04., szombat - Izidor Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Megújult a Bóbita

2018. június 18. hétfő, 14:23
Szerző: V.Zs.; Fotó: S.P.
A Kertvárosban működő integrált Bóbita játszóteret tíz évvel ezelőtt hozták létre, elsősorban azzal a céllal, hogy a fogyatékkal élő gyermekek számára is használható és élvezhető szórakozási lehetőséget biztosítsanak.

A közelmúltban mintegy 17 millió forintot fordított a város a játszótér felújítására. Erről a helyszínen adott tájékoztatást Balaicz Zoltán polgármester és Orosz Ferencné a városrész önkormányzati képviselője, aki az elmúlt években folyamatosan figyelemmel kísérte Bóbita működését és állapotát.

Elhangzott: többek között új padozatokkal és tetővel látták el eszközöket, a kerítés oszlopokat és az elhasználódott ütéscsillapító burkolatot kicserélték és befejeződtek a festési munkálatok is. A város legnagyobb játszótere a Bóbita, emellett még 82 játszótér található Zalaegerszegen, ezekre további közel 11 millió forintot fordított az önkormányzat, elhasználódott szerkezeti elemek cseréjére, festésekre.

A kisgyermekek nagyon szeretik a Bóbita játszóteret és a beruházásoknak köszönhetően modern, 21 századi körülményeket tudnak biztosítani a kertvárosi integrált játszóteret igénybe vevők számára – fogalmazott Balaicz Zoltán.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK