2019.08.17., szombat - Jácint Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Nagy küzdelem, kevés játék

2017. augusztus 01. kedd, 11:10
Szerző: B. I.
ZTE FC - WKW ETO FC Győr 0-0. NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2216 néző. Jv.: Zierkelbach.

ZTE: Szappanos - Króner,  Koszó,  Nagy T. Polényi  Babati,  Végh (Kretz 62. p.), Dubek, Bedi - Fujsz, Vernes (Kertész 70. p.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

A hétköznap és a tévés közvetítés ellenére viszonylag sokan kijöttek a szezonnyitóra. Az első öt percben a vendégek visszaálltak, aztán gyorsan rájöttek, hogy lehet keresni valójuk  a ZTE ellen. A hazaiak nem tudták megtartani  a labdát. Nem csoda, hogy az első lehetőség  a vendégek előtt adódott, de Szappanos lábbal védett.  A hazaiak alig jutottak el  a győri kapuig, az első kísérletük  a védőkről szögletre pattant. Az ivószünet után is a vendégek uralták a mérkőzést, azonban egy kontra végén Babati lövése a kapufáról kipattant, s az ismétlés után hálóba került  a labda, de les címén nem adta meg  a gólt a játékvezető. A szünetben a látottak alapján joggal jegyezte meg egy szurkoló: „Ennél csak jobb jöhet.” Tévedett. A folytatásban is inkább a  győriek akarata érvényesült . Egy ZTE kontra végén Végh három lépésről lőtt mellé. Meccslabda volt. Aztán újabb két vendéglehetőség maradt ki. A csereként beállt Kertész lépett ki hazaiaktól, de kivárt és lövése szögletre pattant. A hajrában szorongattak a vendégek, de különösebb helyzetet nem tudtak kialakítani.

Erősen közepes színvonalú találkozón  a vendégek közelebb álltak a győzelemhez. A ZTE támadójátékáról mindent elmond, hogy a győriek fiatal kapusának alig volt munkája.

Értékelés:

Zoran Spisljak, a ZTE vezetőedzője: - A két szurkoló tábor nagyon jó hangulatot teremtett. Igazi rangadót láthattunk, mindkét csapat szervezett volt.  Az előre játékban még gyengélkedtünk, hiányzott az összhang.

Bekő Balázs, az ETO vezetőedzője: - Kemény mérkőzés volt,sok párharccal. A gól hiányzott a játékunkból, de  a gólért a mai fociban nagyon meg kell küzdeni.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK