2024.03.03., vasárnap - KornéliaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Sajtóreggeli a börtönben

2017. február 15. szerda, 14:14
Szerző: ZMBVI
2017. február 14-én a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben (ZMBVI) sajtóreggelire került sor a megyében dolgozó újságírókkal és a társszervek képviselőivel.

A kötetlen beszélgetésen részt vett a Zalaegerszegi Törvényszék sajtócsoportjából Dr. Beznicza Árpád, Balog Eszter, Simon Andrea, a Zala Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője, Sznopek Veronika, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője, Dr. Pirger Csaba, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs szakreferense, Péter Gyöngyi, továbbá a Zalai Hírlap, az Egerszeg 7 Nap, a ZalaEgerszeG és Zala Média Online, az MTI újságírója, valamint a Zalaegerszegi TV riportere.

Fotó: ZMBVI

A programot Simon Attila bv. ezredes, a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka nyitotta meg. Tájékoztatást adott az intézet aktuális helyzetéről és feladairól. Szépné Tóth Györgyi sajtóreferens pedig elmondta a jelenlévőknek a bv. szervezet új kommunikációs stratégiáját, melynek fontos része, hogy a társadalom minél szélesebb körben megismerje a büntetés-végrehajtás tevékenységét. A továbbiakban pedig kommunikációs kérdésekben folytattak egyeztető megbeszélést a résztvevők.

Forrás: ZMBVI

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK