2023.12.01., péntek - ElzaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Sima hazai siker

2020. november 29. vasárnap, 13:27
Szerző: Bedő István
Címkék: Foci, ZTE, ZTE Aréna
Mol Fehérvár FC – ZTE FC 2-0 (2-0)

NB I-es labdarúgó-mérkőzés. Székesfehérvár. (zártkapus mérkőzés). Jv.: Erdős (Albert, Király, Andó-Szabó, Lovas).
Fehérvár FC: Rockov – Bolla, Muszliu, Stopira, Fiola (Rus 87. p.) – Alef, Nego (Pinto Rubens 87. p.), Houri (Nikolov 76. p.), Bamgboye (Hangya 61. p.) – Zivzivadze (Petrjak 76. p.), Nikolics. Vezetőedző: Márton Gábor.
ZTE: Demjén – Szalai, Lesjak,  Bobál D., Gergényi (Tanasin 36. p.) -  Sankovic (Kovács 55. p.) , Favorov, Koszta, (Vass 55. p.) Babati – Szánthó (Szépe 74. p.), Könyves. Vezetőedző: Boér Gábor.
Gólszerzők: Zivzivadze (12. p.), Houri (21. p.).
 Kiállítva: Szalai (72. p.)

Az első támadás a zalaiak vezették, a vendég lövést Rockov biztosan védte. A ZTE igyekezett letámadni ellenfelét, ám a gyors hazai gól keresztül húzta számítását. A 12. percben Zivzivadze fordult le Lesjakról, és biztosan lőtt a hálóba, 1-0. A bekapott gól után megzavarodott a ZTE, gyorsan megszerezte a második találatot a Fehérvár. A 21. percben kényszerítőzés után Houri lőtt a kapuba, 2-0. A hazaiak uralták a mérkőzést, a vendégek semmi veszélyt nem jelentettek a fehérváriak kapujára. A ZTE a mezőnyben időnként szemre tetszetősen játszott, többre nem futotta erejéből. Szünet után Demjén védte Nikolics szabadrúgását. A hazaiak láthatóan az eredmény tartására rendezkedtek be. A zalaiak időnként mezőnyfölényt harcoltak ki, de elvétve jutottak el a fehérváriak kapujáig. Szalai kiállítását követően döntő fölénybe került a Fehérvár, a góllövést más nem nagyon erőltették a vendéglátók. A ZTE előtt a legnagyobb helyzet a hosszabbításban adódott, Vass lövését a gólvonalról tisztázták a hazai védők.
 Sima győzelmet aratott a Fehérvári együttes. A a találkozó első negyedében két gólos előnyre tettek szert, amit biztosan megőriztek.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK