2023.06.09., péntek - FélixZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Töltsük rajzolással az időt!

2020. április 01. szerda, 09:57
Sajtóközlemény
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ebben a rendkívüli időszakban, amikor a lakosok többsége nem hagyja el otthonát s huzamosabb ideje a lakásban tartózkodik, szeretné a gyermekek és a felnőttek figyelmét egy kicsit a tűzoltóságra és a tűzmegelőzésre irányítani.

Minden héten egy új témakörrel kapcsolatban várunk olyan kézzel, vagy számítógéppel rajzolt műveket, amelyek szorosan kapcsolódnak a tűzoltósághoz. A fő szempont, hogy az elkészített rajz mennyire tudja az adott témát ábrázolni, mennyire fejezi ki az adott téma aktualitását.

Felhívásunkra természetesen korhatár nélkül lehet műveket beküldeni.  Arra kérjük Önöket és gyermekeiket,  hogy ha idejük engedi bátran küldjék el részünkre az elkészített rajzokat, akár a hetente frissülő újabb és újabb témakörben is.

Az első témakör amihez várjuk az elkészített alkotásokat: „Adjunk elsőbbséget a megkülönböztető jelzést használó tűzoltó járművek részére”

A rajzokat kizárólag digitálisan (scannelve vagy felülről digitálisan lefényképezve), minimum 1024x768 , de legfeljebb 2 MB fájlméretben várjuk, a zala.szovivo@katved.gov.hu címre. Az első témakör tekintetében 2020. április 8-ig.

Az elkészített művek közül azokat, amelyek a témába illeszkednek honlapunkon a következő heti témakiírással egy időben megjelentetjük. Amennyiben szeretné, hogy az alkotás szerzője is közzétételére kerüljön, úgy kérjük adja meg nevét, életkorát és a települést, ahonnan a rajzot beküldte. Ezen megadott adatok tekintetében azt a közzétételükhöz történő hozzájárulásnak tekintjük, egyébként kizárólag csak a rajzot mutatjuk be a honlapunkon.

Kérjük bátran engedjenek utat kreativitásuknak!

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK