2024.07.19., péntek - EmíliaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Új aszfalt a Havasi gyopár utcában

2024. június 05. szerda, 08:45
ZalaMédia
Idén az arányos városfejlesztésnek, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatának költségvetéséből és a lakossági hozzájárulásnak köszönhetően aszfaltozták a Havasi gyopár utca, Százszorszép és Jázmin utcák közti szakaszát.

A szegélyezési és aszfaltozási munkák a múlt héten befejeződtek, a padka és kapubejárók zúzalékos feltöltési, kiépítési munkáival a fejlesztés befejeződik. 

A 265 méter hosszú Havasi gyopár utca nyugati oldali szakasza (Ligetszépe és Százszorszép utcák közti szakasz) a korábbi években már aszfaltburkolatot kapott - tájékoztatott sajtótájékoztató keretében Szilasi Gábor önkormányzati képviselő.

Fotó: Facebook/Szilasi Gábor

A fennmaradó keleti oldali 116,50 méter hosszú zúzalékos szakaszának aszfaltozására idén állt rendelkezésre megfelelő forrás. A csapadékvíz-elvezetésének megoldása érdekében az útszakasz déli oldalán (egyoldali) "K" jelű szegély beépítése történt meg, teljes hosszúságban. 

A kapubejárók és padka kiépítése jelenleg zajlik, melynek befejezését követően a Havasi gyopár utcai fejlesztés teljes mértékben megvalósul. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK