2024.03.04., hétfő - KázmérZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Újabb forgalmirend-változás a zalaegerszegi Ady utcában!

2023. szeptember 28. csütörtök, 15:57
Közlemény
Zalaegerszegen, az Ady utcában zajló befejező munkálatok részeként, csapadékcsatorna gerincvezeték építése miatt 2023. október 2-án és 3-án (hétfőn és kedden) teljes szélességben lezárják az Eötvös utcát, tehát az Eötvös utcából az Ady utca felé nem lehet kihajtani!

A kivitelezéssel érintett útszakaszon, a munkálatok idején, a forgalmirend megváltozásával kell számolniuk a gépjárművel közlekedőknek. 

Illusztráció

A kétnapos munka során:

1. Az Ady utca Kazinczy tér (Rákóczi utca) és Iskola köz közötti szakasza kétirányú lesz!
2. Az Iskola közben, a megszokott, vagyis az eredeti forgalmi rend szerint lehet közlekedni.
3. A Tompa utca forgalmi rendje megváltozik, a Boschán Gyula köz és az Ady utca között forgalommal szemben (Az Ady utca felé), egyirányú lesz.
4. A Boschán Gyula köz és a Kossuth Lajos utca között marad a korábbi egyirányú forgalmi rend (Kossuth utca felé). 
5. A Boschán Gyula köz két oldalán, az Eötvös utca és az Iskola köz felől, két forgalomirányító jelzőőr irányítja majd a forgalmat a munkavégzés idején.
6. Az Ady utca Tompa utca és Iskola köz közötti szakasza egyirányú a Kazinczy tér felé.
7. Az Eötvös utca zsákutcaként funkcionál. Az utcából gépjárművel az alábbi két útvonalon juthatnak ki a gépjárművel közlekedők. Egyrészt a Boschán Gyula köz – Tompa utca – Kossuth utca, másrészt a Boschán Gyula köz – Tompa utca (forgalommal szemben) – Ady utca – Kazinczy tér (Rákóczi utca) útvonalon. 
8. Az Eötvös utcába az ott lakók és az áruszállítók a Boschán Gyula köz felől tudnak gépjárművel behajtani, illetve szintén a Boschán Gyula köz felé (a forgalommal szemben) tudják az utcát elhagyni. 
9. A Mártírok útja felől az Eötvös utcába továbbra sem lehet behajtani.

Az Ady utca felújításának kezdetétől érvényben lévő, az utca Kisfaludy utca és Kazinczy tér közötti szakaszán, a parkolásra vonatkozó tilalom ezután is érvényben lesz. 


Türelmüket, megértésüket ezúton is köszönjük!
ZMJV Önkormányzata

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK