2019.09.18., szerda - Diána Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Újabb vereség után kieső helyen

2018. április 16. hétfő, 11:24
Szerző: B. I.
ZTE FC - Budaörs 1-2 (1-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 418 néző. Jv.: Pillók. Gólszerzők: Jelena (13. p.), illetve Pethő (31. p.), Czvitkovics (92. p.).

ZTE: Kovács Z. - Polényi, Króner, Forgács (Hudák 63. p.), Devecseri, Fodor - Babati, Patvaros, Bedi, Vernes (Paudits 52. p.) - Jelena (Ekler 63. p.). Vezetőedző: Artner Tamás.

A mérkőzés előtt Forgácsot 100., Babatit 150. ZTE-beli szereplés kapcsán köszöntötték. A vendégek kezdték lendületesebben a találkozót, mire a ZTE góllal válaszolt. Lendületben is maradt a hazai csapat. Vernes szabadrúgását védte bravúrral a Budaörs kapusa, semmi nem mutatta, hogy egyenlíthetnének a vendégek.  Egy hazai védelmi hiba azonban meghozta egyenlítő góljukat. Ennek ellenére a ZTE vezethetett volna a félidőben, de Babati kétszer is hibázott nagy helyzetben.  Fordulás után fokozatosan esett vissza a hazaiak játéka, egyre kevesebbszer jutottak el a vendégek kapujáig. A Budaörs átvette a játék  irányítását. Egy szórványos ZTE támadás végén Ekler lőtt nagy helyzetben a kapus ölébe. Az utolsó negyedórára teljesen beszorult a hazai csapat. Csak védekezett, úgy nézett ki legalább sikerül egy pontot szereznie, de a hosszabbításban újabb védelmi hiba után gólt szerzett és győzött a vendégcsapat.

A ZTE vezető gólja után eldönthette volna a találkozót, jól játszott, helyzetei is akadtak. A Budaörs egyenlítő gólja után azonban fokozatosan visszaesett játékuk. Újabb vereséget szenvedtek, amely után már a kieső helyen állnak a tabellán.

Értékelés:

Artner Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Az első játékrészben minden  a terveinknek megfelelően alakult. Több góllal is vezethettünk volna. A találkozót döntően befolyásolta, hogy ellenfelünk több jó képességű támadóval rendelkezik.

Bognár György, a Budaörs szakmai igazgatója: - Az első 45 percben nem találtuk a ritmust. Több olyan játékosnak adtam lehetőséget, akik kevesebbet szerepeltek.  A ZTE ebben az időszakban szerkezetet váltott, voltak gondjaink, de a második félidőre feljavultunk, megérdemelten nyertünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK