2020.07.12., vasárnap - Izabella, DalmaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Újra kinyitott a fogyasztóvédelmi kérdésekkel foglalkozó tanácsadó iroda

2019. április 16. kedd, 11:25
Szerző: XX
Címkék:
Újra kinyitott Zalaegerszegen a nagy népszerűségnek örvendő pénzügyi fogyasztóvédelmi kérdésekkel és panaszokkal foglalkozó tanácsadó iroda.

A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Iroda a Magyar Nemzeti Bank által létrehozott országos Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat részeként működik Zalaegerszegen, azzal a céllal, hogy abban az esetben is lehetőség legyen személyes ügyintézésre, ha valaki a fővárostól távol él és nem áll módjában felkeresni az MNB ügyfélszolgálatát.

A zalaegerszegi iroda 2011-ben nyitotta meg először kapuit, és azóta több, mint tízezer ügyfél kereste már fel pénzügyi vállalkozásokkal (bank, biztosító, befektetési vállalkozás, követeléskezelő, stb.), szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseikkel és vitás ügyeikkel kapcsolatban. Az ingyenes tanácsadások alkalmával az iroda tanácsadói tájékoztatást nyújtanak a különböző pénzügyi szolgáltatások jellemzőiről, az egyes konstrukciók előnyeiről és kockázatairól, értelmezik az ügyfél egyedi szerződéseit, segítenek a szükséges beadványok megfogalmazásában és benyújtásában, illetve a megfelelő fórumokhoz irányítják azokat, akik banki, biztosítási panaszaival hozzájuk fordulnak. Az adósságproblémákkal küzdők megfelelő információt kaphatnak az őket segítő lehetőségekről (beleértve az állami programokat és a szolgáltatói gyakorlatokat, illetve az igényérvényesítési lehetőségeket is), továbbá szükség esetén életviteli, háztartási, gazdálkodási tanácsokat kaphatnak. Az ügyfelek hozzáférhetnek olyan hasznos kiadványokhoz és egyéb információkhoz, amelyek elősegítik a pénzügyileg tudatos döntéseket, és a vitás ügyek, panaszok megoldását.

A Zalaegerszegen működő iroda üzemeltetését a pénzügyi intézményektől és szolgáltatóktól független Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete végzi. A tanácsadók járatosak a pénzügyi kérdések és problémák kezelésében, tudásukat és felkészültségüket oktatások és továbbképzések garantálják, amiről rendszeres vizsgákon kell számot adniuk. A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózatnak több megyeszékhelyen működik irodája, ezen túlmenően a zalaegerszegi szakértők rendszeresen tartanak kihelyezett tanácsadásokat Nagykanizsán és számos további településen a megyén belül.

Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Iroda – Zalaegerszeg
Elérhetőségek:
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Tompa M. u. 1-3. I. em. (a Göcsej Üzletház emeletén)
Telefon: +36 30 699 0056 (ügyfélfogadási időben!)
Email: zalaegerszeg@penzugyifogyaszto.hu
Honlap: www.penzugyifogyaszto.hu


Ügyfélfogadás:
HÉTFŐ: 8:00-14:00
SZERDA: 11:00-17:00
PÉNTEK: 8:00-14:00

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK