2022.11.27., vasárnap - VirgilZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Újra nyitva a tanuszoda

2018. szeptember 14. péntek, 12:32
Szerző és fotó: N. N.
A nyári karbantartást követően a tanév kezdetével újból kinyitott a keszthelyi Csik Ferenc Tanuszoda, ahol sok munka zajlott az elmúlt hónapokban.

Két hónapig nem üzemelt a létesítmény, de a tanév kezdetére sikerült minden elvégzendő feladatot készre jelenteni. A karbantartási munkálatok között elvégezték a levegőztető rendszer komplett tisztítását, de a légtechnikai takarítás mellett, a medencék vizének tisztításához alkalmazott szűrőkben is homokot cseréltek. A karbantartási program szervezését már télen elkezdték, hogy a lehető leggyorsabban, a lehető legjobb kivitelben végezni tudjanak a kiírt határidőkre. Több, az üzleti tervben és a költségvetésben is szereplő munkálatot is elvégeztek a rendelkezésre álló nyolc hét alatt. Mind a szűrők, mind a levegőztetők mostanra teljesen üzembiztosak lettek. Beszerezték az úszóvíz tisztításához szükséges, zárt egységekben tárolt vegyszereket, rákötve azokat a medencék tisztítórendszerére. Meg lettek csapágyazva a vízforgató motorok is, de az analítikai műszerek kalibrálására is gondot fordítottak. Elvégezték az öltöző és egyéb kiszolgáló helyiségek, közösségi terek egészségügyi festését és egy minden részt magában foglaló nagytakarításon is túljutottak. A négy darab, 25 méter hosszúságú pályát és a kis medencét szeptember harmadikától már birtokba is vették az úszást szerető iskolások és a vendégek.

A hét évvel ezelőtt átadott tanuszoda nem vesztett népszerűségéből, mert egyaránt kedvelt a felnőttek, a sportegyesületek és a gyerekek körében is. A bérlet és belépődíjak árai sem változtak az elmúlt fél évtizedben.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK