2018.06.18., hétfő - Arnold,LeventeZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Gól nélkül nincs győzelem

2017. március 13. hétfő, 18:39
Szerző: B. I.
ZTE FC - Szeged 2011- Grosics Akadémia 0-0. NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1057 néző. Jv.: Abdulhadi Alasmar Al-Ruaile (katari).

ZTE: Szappanos - Angyal (Kovács 76. p.),  Króner, Polényi (Babati 66. p.), Deutsch -  Paudits,  Végh (Ekler 71. p.)  Nagy T.,  Bedi, Jakab - Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor.

A több forduló óta még gólt sem kapó vendégek Egerszegen is határozott védőjátékkal  rukkoltak elő. A mérkőzés elején Bobál hagyott ki egy helyzetet, aztán  a másik oldalon  Szappanos  védett bravúrral egy lövést. Tíz perc erejéig különösebb helyzet nélkül mezőnyfölényt harcolt ki  a Szeged.  Majd ismét   a ZTE került  fölénybe, de nem nagyon sikerült helyzetbe kerülni  játékosainak. Küzdelem  folyt  a pályán, a csapatok egymás hibáiból éltek. Szünet után kétcsatáros játékra tért át   a hazai csapat. Teljesen beszorította ellenfelét, de  a kilenc emberrel védekező Szeged ellen nagyon ritkán kerültek helyzetbe. A Tisza-partiak előtt mindössze egy lehetőség akadt Szappanos  hibája után. A hazai támadások lassúak, körülményesek  voltak. Ennek ellenére   a befejezés előtt öt perccel  Bobál eldönthette volna a mérkőzést, de az ötösről,  tiszta helyzetből melléfejelt. Az utolsó percben Jakab szabadrúgását védte bravúrral a  szegedi kapus.

A ZTE továbbra is hadilábon áll  a góllövéssel, a Dorog  után hazai pályán sem volt képes hálóba találni, kevés helyzetét kihagyta.

Értékelés:

Csató Sándor,  a ZTE vezetőedzője: -  Az első félidőben nem játszottunk jól, szünet után két csatárral már  gólhelyzeteink voltak, amik kimaradtak.

Klausz László,  a Szeged vezetőedzője: - Az első félidőben jól tartottuk magunkat. A másodikban  megmutatta oroszlán körmeit  a ZTE, beszorított minket, így elégedett vagyok  az egy ponttal.

Babati Benjamin,  a ZTE játékosa: - A védekezésre berendezkedett vendégek ellen kevés lehetőségünket kihagytuk, így meg kellett elégednünk  a  döntetlennel.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK