2023.02.08., szerda - ArankaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

A jövő terápiája Lentiben

2022. szeptember 26. hétfő, 13:35
Szerző és fotó: Nemes Norbert
A Balance Medical Center 2022. szeptember 15-én nyitotta meg kapuit Lentiben. A Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark újonnan megnyíló egészség- és gyógyászati centruma, egy helyen kínálja a gyógyulás, rekreáció és szépségápolás legforradalmibb szolgáltatásait modern és exkluzív környezetben. A klasszikus fürdőgyógyászati és wellness kezelések mellett a centrum zászlóshajója az egyedülálló hiperbár oxigénterápia.

Balance Medical Center

A német HAUX cég által megálmodott oxigénkamra Magyarországon kizárólag a Balance Medical Centerben található meg. A hiperbár oxigénterápiás kezelés során a résztvevők 100% tisztaságú oxigént lélegeznek be megnövelt nyomás alatt egy túlnyomásos kamrában. A kezelés alatt akár relaxálni vagy könyvet olvasni is tudnak a páciensek. A terápia alkalmazási területe roppant széleskörű, megannyi krónikus állapot és betegség kezelése mellett kiemelendő anti-aging hatása is. Bizonyítottan ajánlott post-covid tünetek kezelésére, akut sportsérülésekre, valamint olyan krónikus betegségek terápiája esetén is ajánlják, mint a diabéteszes sebek, bakteriális fertőzések, fülzúgás, lyme-kór vagy egyes daganatos betegségek. Javítja továbbá az immunrendszer működését, fokozza az energiaszintet, növeli az állóképességet így aktívan sportolók számára is kiemelten ajánlott kezelési forma. Az innovatív szolgáltatások sorába tartozik még krio-szauna vagy éppen a float-spa. A különleges rekreációs kezelésekből akár komplex immunerősítő vagy aktívan sportolók számára a regenerálódást elősegítő csomagok is személyre szabottan összeállíthatóak.

A hidegterápia segítségével az extrém alacsony hőmérséklet hatására a szervezet védőmechanizmusai rögtön aktiválódnak. A jeges élmények után érdemes beiktatni egy igazán relaxáló programot. A float-spa kapszulában igazi sós vízben tapasztalható meg a súlytalan lebegés élménye. A pihentető 30 vagy 60 perc alatt a szervezet mentesül a gravitáció terhelése alól, így a teljes ellazulás és mentális kikapcsolódás színtere lehet a kezelés. Nem érdemes kihagyni a klasszikus spa kezeléseket sem ahol masszázsok, kádfürdők, peelingek széles repertoára várja azokat akik kényeztetni szeretnék magukat egy csepp luxussal.  A kezeléseket az exkluzív Germaine de Cappuccini termékeivel végzik, a márka spa programjában a fókusz a test a szellem és a lélek teljes felfrissülésén vannak. A magas hatóanyagtartalmú, kellemes texturájú masszázsolajok, peelingek és kádfürdők azonnali kikapcsolódást és luxus spa élményt biztosítanak vendégeinknek. A szolgáltatáspaletta kipróbálására egy nap közel sem elegendő, így a vendégek kényelmét az egészségcentrummal és a termálfürdővel egyaránt közvetlen összeköttetésben álló 4*-os Thermal Hotel Balance szálloda is szolgálja. A fürdőhely minősített gyógyvize, az innovatív rekreációs és gyógyászati kezelések, valamint a szálloda hármas kombinációja garantálja, hogy a jövő wellness oázisa Lentiben van.

Elérhetőségek:
www.lentifurdo.hu www.balancehotel.hu
E-mail: spa@balancemedical.hu

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK