2021.01.17., vasárnap - Antal, AntóniaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Folytatódnak a Pszicho estek

2017. január 31. kedd, 18:00
Szerző: -pet-
Idén is folytatódik az Egerszegi Pszicho Estek rendezvénysorozat, melynek a landorhegyi PopUp Café ad otthont. Nagy Réka klinikai szakpszichológus, a beszélgetések moderátora érdeklődésünkre elmondta, hogy a következő hónapokban három izgalmas témával várják majd a közönséget.

Február 15-én 18 órától Párkapcsolat és az idő címmel Kozma-Vízkeleti Dániel család –és párterapeutával lesz beszélgetés. Nemcsak azt tudhatjuk meg, hogy mi a stabil párkapcsolat titka, hanem az önértékelési problémák is szóba kerülnek, hiszen a terapeutának ez az egyik szakterülete.

Március 23-án este prof. dr. Kiss Enikő, a PTE Pszichológiai Intézetének tanszékvezetője lesz a vendég, aki a lelki és a családi harmóniáról és a „mindfulness”  meditáció pozitív hatásairól beszél majd. Április 19-én pedig Singer Magdolna mentálhigiénés szakember, hospice –és gyásztanácsadó érkezik az estre, aki Veszteségek a családban címmel a gyászról és a halálesetek feldolgozásáról beszélget Nagy Rékával.

A soron következő Pszicho estek egy pályázatnak köszönhetően ingyenesek lesznek. Az Esély Európára Egyesület ugyanis forrást nyert az „Egyre nő az esély” című projektre, melyben nyolc partnerszervezet vesz részt. Köztük a Pszicho esteknek helyet adó Keresztury VMK is. A rendezvényre ugyanakkor – az ülőhelyek korlátozott száma miatt – előzetes regisztráció és asztalfoglalás szükséges.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK