2018.06.23., szombat - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Légy részese egy országos bajnokságnak!

2017. május 30. kedd, 17:17
Szerző: XX
2017. június 9-10-11-én a régió egyik legmagasabb létszámú sportos családi hétvégéje kerül megrendezésre Keszthelyen. Összesen több ezer versenyző és látogató várható az eseményen, amelynek keretében szombaton reggel elrajtol a Keszthely Triathlon Középtávú Országos Bajnokság, majd este az I love Balaton Éjszakai Futás. Vasárnap a triatlon egyik rövidebb versenyszámában, a sprint távon mérettetnek meg az indulók.

A triatlon sport szerelmeseinek igazi csemegét tartogat a szombati nap, hiszen a reggel 8 órakor rajtoló Középtávú Országos Bajnokságon a magyar elit és külföldi profi versenyzők is szép számban képviseltetik magukat. Az idei verseny egyik sztár indulója Andreas Raelert, aki 6. lett az athéni olimpián és öt alkalommal volt dobogós a Hawaii világversenyen.

Sportos családi hétvége Keszthelyen

A lakosság, a versenyre látogatók és a versenyzők biztonsága a legfontosabb szempont a szervezésben, így a versenyek kapcsán, szombaton és vasárnap útlezárások várhatóak.  Erről bővebben ezen a linken lehet információt kapni: http://keszthelytriathlon.hu/utlezaras.  Az útlezárások nem csak a versenyzők, de a helybeliek  és az átutazók épségét is szolgálják, elkerülő utakon biztosítva a közlekedést.

Természetesen, egy sportos hétvége nem is lehetne teljes kiegészítő programok nélkül. Ezért  a szervezők nem csak a versenyzőkre, de az őket kísérőkre és a helyszínre látogatókra is gondolnak, hiszen programok széles választékával készülnek a Keszthelyi Városi Strand területén és az Energia téren  egyaránt.

Várható programok: Kemping kerékpár verseny, lufi hajtogató bohóc, arcfestés, tombola, ügyességi versenyek, légvárak, food truck-ok, 60 négyzetméteres, népi ügyességi játékokból álló fa játszótér, hangulatos pihenő rész és természetesen, vidám, sportos hangulat.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK