2020.08.13., csütörtök - IpolyZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Őszi Borparádé és Zalai Gasztro Party

2019. október 30. szerda, 18:16
szerző és fotó: Nemes Norbert
Az áprilisi I. Borparádé és Zalai Gasztro Party sikerén felbuzdulva a Balatoni Borkultúráért Alapítvány támogatásával újra egy kis pezsgést hoztunk a Balatonra, ahol kedvenc zalai és balatoni borászataink mellett újbor kóstolókkal és Márton napi finomságokkal is megkínáltuk vendégeinket – mesélte a program szervezőinek nevében Fodor Márk, a Festetics Helikon Taverna vezetője.

Balatoni borpezsgés Vonyarcvashegyen

Nyolc pincészet, valamint neves zalai éttermek és rangos termelők részvételével, nyarat idéző hőmérsékletben örömködve, október utolsó szombatján rendezték meg a jó hangulatú bormustrát, színes koncertekkel, a Zenit Hotellel azonos helyszínen lévő Festetics Helikon Taverna Borászati és Gasztronómia Kiállítótérben és rendezvényközpontban. A nap folyamán már déltől rengetegen felkeresték a fenséges balatoni panorámát kínáló rendezvényhelyszínt. A Babos-Piller Jazz Duó láthatóan többféle zenei műfajban is a közönség kedvét kereste.

A programot különféle finomságokkal a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet, a Feind Borház, Dóka Éva Pincészete, a Fischer Birtok, a Borbély Családi Pincészet, a Folly Borászat, a Garamvári Szőlőbirtok, a Bock Pince, a Bock Bisztró Balaton, a Tannin Resto, a Keszthelyi Spájz Szörp, a Várak Völgye Sajt is megtisztelte.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK