2024.05.26., vasárnap - Fülöp, EvelinZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Háromszáz termék ára nyárig befagyasztva marad a SPAR-nál

2024. április 08. hétfő, 08:00
HIRDETÉS
Címkék:
Újabb negyedévre, 2024. június 30-ig meghosszabbítja a SPAR az Árstop EXTRA promóciót, így háromszáz termék ára garantáltan alacsony marad.

Felmérések szerint a hazai vásárlók továbbra is árérzékenyek és odafigyelnek arra, hogy a jó minőségű élelmiszerekhez, egyéb cikkekhez a lehető legjobb áron jussanak hozzá. A SPAR folyamatosan törekszik arra, hogy megfeleljen ezeknek az elvárásoknak, ezért számos akcióval és kezdeményezéssel segít a spórolásban. 

Ezek egyike az árak befagyasztása, ami azt jelenti, hogy háromszáz termék ára a 2024.03.30-án érvényes árszinten marad, vagy időközben akár még annál is kedvezőbbé válhat. Ezek között megtalálhatók alapvető élelmiszerek, félkész konyhai termékek, konzervek, édességek, gyümölcslevek, számos népszerű S-BUDGET-termék, tisztító- és tisztálkodószer is, így a fogyasztók szinte minden kategóriában megtalálják a számukra legkedvezőbb árú terméket. 

Nemcsak a 2024. június 30-ig meghosszabbított Árstop EXTRA promóció kínálata, de egyéb kezdeményezések is támogatják a SPAR és INTERSPAR üzletekben a spórolást. A MY SPAR applikáció kuponkedvezményei hétről-hétre frissülnek, ami mindig újabb és újabb termékek esetében kínál kedvezőbb árakat. A SuperShop kártya pedig további megtakarítást tesz lehetővé, nemcsak azért, mert egyes cikkekhez így olcsóbban juthatnak hozzá a vevők, hanem azért is, mert vásárlásaik során pontokat gyűjthetnek, amelyeket később a pénztárnál beválthatnak.  

További információk itt: www.spar.hu/akcioterv

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK