2022.09.26., hétfő - JusztinaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

A gébárti templomban is forgattak

2022. augusztus 17. szerda, 20:49
Szerző: -pet-; Fotó: Körzeti Stúdió
Néhány hete elkészült, és a Youtube-on már megnézhető a Körzeti Stúdió zenekar új videóklipje. Az Élvhajhász című dal az együttes legutóbbi, 96 gramm című lemezének nyitószáma, többek között ezért is szerettek volna klipet forgatni belőle.

 Új klippel jelentkezik a Körzeti Stúdió

Az együttes frontembere, Dolgos „Dodó” Péter énekes, dalszerző lapunknak elmondta: három helyszínen készültek felvételek a kliphez, az egyik pedig igazi kuriózum volt számukra. Az önkormányzat engedélyével ugyanis bejutottak a gébárti Boldogasszony-kápolnába. A dal címe és tartalma – Élvhajhász – amolyan önmagunkba nézés, de a képmutatás ellen is szól. A nyitó sor („Isten sem kérheti számon, miért is szeretünk élni, hisz ő adott testet és lelket, így aztán nincs mitől félni”.) pedig egyből adta az ötletet, hogy a videóklip helyszínei között legyen egy templom is. Ezenkívül egy biliárdklubban, és az együttes áprilisi koncertjén készültek még felvételek. Nyakas Viktor és csapata ezekből a „nyersanyagokból” állította össze a néhány perces kisfilmet – mesélte Dodó. Hozzátéve: a zenekar tagjai úgy érzik, hogy egy jó klip és egy jó rock-anyag született a dallal. A videó elkészítését az önkormányzat támogatta, melyet ezúton is köszönnek.

A videóklip egyik jelenete

Megtudtuk azt is, hogy a Körzeti Stúdió tagjai (Dodón kívül Sipos Zsolt – gitárok, Tóth Ferenc – gitár, Farkas Gábor – basszusgitár, Sipos Bence – dob) nyáron sem hagyták abba a munkát. Elkezdtek dolgozni egy új albumon, bár ahogy Dodó fogalmazott, még „csíraállapotban” van a történet. A terv az, hogy legközelebb egy olyan 12 számból álló albummal jelentkezzenek, melyen egyik dal sem több két percnél, és amiket szinte szünet nélkül játszanak majd fel a lemezre. Remélik, hogy sikerül kidolgozni és megvalósítani ezt a trükkös elképzelést.

Az együttes készül továbbá egy koraőszi koncertre: szeptember 3-án a Keresztury VMK-ban lépnek fel az Egerszegi Huligánok Rock Estjén.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK