2023.06.01., csütörtök - TündeZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Lendületesebb, fiatalosabb kínálat

2021. november 04. csütörtök, 19:21
Szerző: V.Zs.; Fotó: pP
Nehéz időszakon vannak túl, a járvány okozta egy év kihagyás után óvatosan térnek vissza az érdeklődők a bérletes rendezvényekre. Minderről Flaisz Gergő, a Keresztury ÁMK igazgatója beszélt a Városi Hangverseny-és Kiállítóteremben megtartott sajtótájékoztatón.

 Világzene és népzene a bérletes előadásokon

Hozzátette: fontos, hogy a zenei programok tovább folytatódjanak, a Klasszikus és Jazz bérleteket kedvelők ismét visszatérjenek a hangversenyterembe. Tóth László közművelődési csoportvezető elmondta, november 10-én Szirtes Edina Mókus előadásával indul a Jazz Szerda. Lendületesebb, fiatalosabb világzenei és népzenei meglepetésekkel készülnek a jazz kiváló hazai művészei a meghirdetett hat alkalommal. Január 12-én Binder Károly, február 9-én Palya Bea, március 9-én JaMese, április 13-án a Dresch Kwartett, május 11-én pedig Tompos Kátya lesz a vendég.

A Klasszikus Bérlet keretében november 12-én Ránki Dezső és Klukon Edit négykezes zongoraestjére kerül sor. Március 4-én a Pannon Filharmonikus Zenekar lép színpadra, majd április 22-én a Budapest Kamarazenekari Műhely lesz a hangversenyterem vendége. 

Elhangzott: a bérletek vásárlása mellett az előadások előtt jegyeket is lehet váltani. A járványhelyzetre való tekintettel az aktuális szabályok lesznek érvényben a rendezvényeken, de ha valaki távolabb szeretne ülni a közönségtől, arra is teremtenek lehetőséget, helyet foglalhat a karzaton.
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK