2024.05.30., csütörtök - Janka, ZsanettZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Szájdoboló művész járt Nagykutason

2024. április 22. hétfő, 20:43
Szerző, fotó: Bánfi Kati
Különleges színházi produkciót láthattak a nagykutasiak a közelmúltban a faluház melletti szabadtéri színpadnál. Fekete János „Jammel” szájdoboló művész egy egész zenekart és a mindennapi élet zajait adta elő, csupán szájjal keltett hangokkal.

A zenei életben kuriózumnak számító előadást láthattak

Az előadás interaktív volt, azaz minél inkább igyekezett bevonni a felnőtt és gyerek közönséget. A karizmatikus előadó ezzel még nehezebbé tette a saját dolgát, hiszen az amatőrök keltette ritmust is kordában kellett tartania. 

A beatbox, azaz szájdobolás produkció a „Hangok titkos élete” címmel került bemutatásra. A hazai zenei életben kuriózumnak számító előadás a mindennapi zajokból indulva vitt el a mesék irányába. Fordulatokkal, sok humorral és közvetlen stílusban, így minden korosztály számára szórakoztató volt a program. 

A rendezvény pályázati támogatással (Kulturális és Innovációs Minisztérium), a Petőfi Kulturális Program részeként valósult meg, a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében, partnerségével, tájékoztatta lapunkat Ferenczné Baumgartner Éva polgármester. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK