2024.04.22., hétfő - Csilla, NoémiZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Minden, ami a menyegzőhöz kell

2018. február 07. szerda, 18:48
Szerző és fotó: Nemes Norbert
Kiállítók, bemutatók, kóstolók, különlegességek, ajándékok mind-mind jelen voltak a jubileumi Keszthelyi esküvő kiállításon február első szombatján a Balaton Színházban.

A díjmentesen látogatható programon számtalan szolgáltató mellett az esküvőhöz kapcsolódó előadásokkal és tanácsadással, tánc, smink, frizura és természetesen esküvői ruha bemutatóval várták az érdeklődőket. A rendezvényen kiemelt vendégként mutatták be Cselényi Eszter divattervezőt, aki azzal a céllal alkot, hogy minden kollekciója közvetítsen valamilyen értéket, ami a miénk, ami magyar és nem feltétlenül annyira ismert, mégis világszínvonalú.

A divattervező esküvői ruháin kívül a színház szinte minden helyiségében bemutattak valamit, ami egy tökéletes esküvőhöz és annak előkészítéséhez szükséges. Mesterfodrászok, sminkesek, szépségápoló mesterek, fényképészek, fénytechnikusok, ékszerkészítők, limuzinokat bérbe adók, nyomtatott meghívó készítők, vőfélyek várták és válaszolták meg a kíváncsiskodók kérdéseit. Különleges esküvői helyszínek, torták, kivételes dekorációk, csoki-szökőkutak, szertartásvezetési ötlettár elemek, combcsipkék, gyöngyékszerek, szemüvegek, tűzijátékok, öltönyök, mindenmentes sütemények, ruhaszaloni örömanya nagyestélyik, biokozmetikai termékek, testfestési valamint párkapcsolati tanácsadással kapcsolatos ötletek is bemutatást nyertek.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK