2018.04.27., péntek - ZitaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

A betegek is elégedettek

2017. szeptember 09. szombat, 18:55
Szerző és fotó: Antal Lívia
Címkék:
A TOP-program keretében megújultak az Ola utca 12. szám alatti orvosi rendelők is Zalaegerszegen, melyek műszaki átadása az elmúlt pénteken történt meg.

A két felnőtt háziorvosi valamint az egy gyermek háziorvosi rendelőben és a védőnői szolgálatok helyiségeiben kicserélték a homlokzati és belső nyílászárókat, amit falfestés követett. Emellett hangszigetelt ajtókat, álmennyezetet, új fal- és padlóburkolatot építettek be. Két egységben új minikonyhát is létesítettek.

Az olai orvosi rendelők műszaki átadásán

A beruházás értéke 23,8 millió forint, melyet TOP-program egészségügyi alapellátás fejlesztését szolgáló 353 millió forintos keretéből biztosítottak, tájékoztatta a jelenlévőket Balaicz Zoltán polgármester. Felhívta figyelmet arra is, hogy Zalaegerszeg a 2020-ig rendelkezésére álló 16,8 milliárdos TOP-os forrás lehívásában élenjár az országban, ami a Megyei Jogú Városok Szövetségének aznapi egyeztetésén is elhangozott.

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos is méltatta az újabb beruházás elkészültét, majd Böjte Sándor településrészi képviselő fejezte ki köszönetét. Úgy vélekedett, hogy a belváros óriási fejlődésnek néz elébe. Ennek kapcsán többek között megemlítette, hogy a Kosztolányi úton most újult meg egy játszótér, a Piac teret új köztéri szobrok díszítik, hamarosan új tornaterem és játszótér létesül a Dózsa-iskolában, és felépül a Mindszenty zarándokközpont körzetében, ahol most az olai orvosi rendelők korszerűsítésének is örvendhetnek a lakosok.

Dr. Madarász Zsuzsanna és dr. Kóbor Tünde háziorvosok nevében dr. Peitler Gyula háziorvos mondott köszönetet. Közölte, hogy mintegy két évtizede költöztek ide a Rákóczi útról, ami a fizikális körülményeket tekintve minőségi ugrást jelentett. Most ugyanolyan örömmel élik meg, hogy megújulhattak a rendelők, amit a betegek is megelégedéssel nyugtáztak.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK