2024.07.14., vasárnap - Örs, StellaZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

A közönség szavazhat a jelöltekre

2022. augusztus 23. kedd, 19:22
Szerző: A.L.
Címkék: Díj, Díjkiosztó
Idén 16. alkalommal adja át a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Zala megyei szervezete a megyei Prima díjakat. Újdonság, hogy ezúttal a széles közönség ajánlhatja az arra érdemeseket szeptember 15-éig a www.zalavosz.hu weboldalon. A díjátadó gálaestet október 15-én tartják a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban.

A Prima Primissima díjat Demján Sándor, a VOSZ elnöke alapította 2003-ban, amelynek célja, hogy a kiválóságok elismerésével példaképeket állítsanak a társadalom elé. Balogh Ádám, a VOSZ Zala megyei elnöke elmondta: 2006-ban az ország megyéi is csatlakoztak a misszióhoz, így Zalában is akkor adták át először a megyei PRIMA díjakat a tudomány, a kultúra, a sport és a művészetek területén kiemelkedő teljesítményt nyújtóknak. Idén változás, hogy nem a gazdasági élet szereplői tesznek javaslatot a tíz kategória legkiválóbbjaira, hanem a széles közönség. Ezt a www.zalavosz.hu weboldalon tehetik meg az ajánlott személy nevével és a jelölés indoklásával szeptember 15-ig. Az ajánlók közül öt darab, a gálaestre szóló páros jegyet sorsolnak ki. A gálaest előtt két héttel elindul a közönségszavazás a Zalai Hírlapban és annak internetes felületén, a zaol.hu weboldalon. 

A jelöltek személyét egy kulturális bizottsággal a megyei elnökség értékeli. Az október 15-i gálaesten a tíz jelölt közül hárman vehetik át a PRIMA díjat. Kiosztanak egy közönségdíjat és egy különdíjat, továbbá a megye vállalkozóinak teljesítményét is elismerik. 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK