2024.02.20., kedd - Aladár, ÁlmosZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

A segítő munkát köszönte meg a Fidesz

2023. november 12. vasárnap, 09:42
Szerző: V.Zs.
Zalaegerszeg készen áll a 2024. június 9-én várható önkormányzati választásra, és minden korábbinál több segítőt megmozgató kampányra készül, hogy az országban a legnagyobb győzelmet arassa a szakértelem, a stabilitás, az összefogás és a biztonság jegyében – hangzott el többek között a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban megrendezett vacsorán, ahol több mint ötszázan vettek részt.

 Már a jövő évi választásokra készül a párt

Külön köszöntötték Kocsis Mátét, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjét. A meghívottakat Bali Zoltán alpolgármester, a helyi szervezet alelnöke, kampányfőnök köszöntötte.

Balaicz Zoltán polgármester, az elmúlt évek eredményeit és nehézségeit elevenítette fel köszöntőjében, majd bejelentette, hogy változatlan csapattal indulnak az önkormányzati választásokon. Továbbra is vállalja a polgármester jelöltséget és mind a 12 választókerületben a jelenlegi képviselők indulnak ismét. Zalaegerszegen mindig számítottak egymásra, így lesz a következő években is. Vigh László arról beszélt, hogy egy időben az önkormányzati választásokkal európai parlamenti választások is lesznek, így uniós listára is kell majd szavazni. Vagyis az állampolgárok több szavazólapot is kapnak, ezért minden településnek fel kell készítenie a lakosságot, hogy el tudjanak igazodni. 

Kocsis Máté is a két választásra hívta fel a figyelmet. Mint mondta, azt nem lehet tudni, hogyan alakul az európai parlament összetétele, de az Európai Unió politikájában változásra van szükség és erre Magyarországnak fel kell hívnia a figyelmet. Megjegyezte: Zalaegerszeg jó irányba megy, „bezzeg város lett”.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK