2024.07.23., kedd - LenkeZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

A szabadabb, korrupciómentes országért

2021. december 11. szombat, 12:36
Szerző: V.Zs.; Fotó: pP
Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, az ellenzéki pártok közös miniszterelnök-jelöltje, az Euópa téren megtartott fórumán bemutatta dr. Csidei Irént, az előválasztás győztesét, az 1-es számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltjét, akit hat ellenzéki párt támogat. Gratulált az elért eredményért.

Márki-Zay Péter utcafóruma Zalaegerszegen

A miniszterelnök-jelölt bírálta a kormányt, mert szerinte rosszul kezelik a koronavírus-járvány elleni védekezést. Ahelyett, hogy az önkormányzatoknak pénzt adtak volna, pénzt vontak el tőlük, ilyen más országban nem fordult elő. Szólt az egészségügy helyzetéről, a szakemberhiányról és megjegyezte: az egészségügyi dolgozóknak, a tanároknak és a rendőröknek azonnali béremelés jár. Azért van szükség kormányváltásra, hogy Magyarország egy szabadabb és jobb ország legyen, ahol nincs korrupció, nem lopnak, és nem csalnak el választásokat. Arra kérte a választókat, hogy a szemüknek higgyenek, ne a propagandának.

Dr. Csidei Irén és Márki-Zay Péter

A fórumot követő sajtótájékoztatóján az uniós joggal kapcsolatban megjegyezte: a Magyarországon tartózkodó bűnözőket, terroristákat ki fogják adni az illetékeseknek. 
Dr. Csidei Irén, aki 18 évig volt a megyei kórház főigazgatója a korrupció elleni fellépést sürgette. Megjegyezte: minden ágazatban csak a szakértelem számít, ezért kell dolgozni.
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK