2021.09.24., péntek - Gellért, MercédeszZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Átadták a 2019-es Zalaegerszegért díjakat

2019. december 13. péntek, 19:54
Szerző: V.Zs.; Fotó: pP
„A mai elismerések arra adnak lehetőséget, hogy odafigyeljünk egy olyan összefüggésre, amely minden megérdemelt díjnak, kitüntetésnek sajátja kell, hogy legyen. Ez nem más, mint a személyiség és az alkotás egysége. Az élet és a mű együtt életmű. Az ember és a teljesítmény”- fogalmazott ünnepi köszöntőjében Balaicz Zoltán polgármester a város dísztermében rendezett díjátadó rendezvényen.

Arra kérte a kitüntetetteket, hogy tudásukkal, tevékenységükkel, bölcs tanácsaikkal és javaslataikkal támogassák továbbra is a várost, segítsék ezután is Zalaegerszeg épülését, szépülését, az itt élők boldogulását. „Mert a város mi magunk vagyunk”.

Elismerések szakmai és közösségi munkáért

Az elmúlt 26 évben az idei díjazottakat is beleszámolva összesen 223 magánszemély, közöttük 8 külföldi és 38 szervezet vehette át az elismerést. Az idei év Zalaegerszegért díjasai: Dékány Endre mérnök, Holdosi János testnevelő, edző, Kiss Ferenc volt önkormányzati képviselő, Kövécs Edit zenepedagógus, karnagy, Takács Mária táncpedagógus, koreográfus, Madár Gábor vezetőedző, Nemes Margit Valéria az I. számú Postahivatal nyugdíjba vonult vezetője, Stefán Gábor táncművész, balettmester, dr. Tóth László, volt önkormányzati képviselő és a Zalaegerszegi Hagyományápoló Kertbarát és Kulturális Egyesület.

Az ünnepségen Papp Erika, a Megyei Jogú Városok Szövetségének főtitkára külön is köszöntötte dr. Tóth Lászlót, aki rekordot állított, ugyanis 29 esztendőn át volt önkormányzati képviselő.

MEGOSZTÁS

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK